Nisi pogriješio sa Ingrom u 2006. i o tom postignuću ćeš pričati još jedno 20-30 godina….
By the way, što mi radi ekipa iz ex-HPB brokeraja? Pozdravili su te… [yawn]
Nije Ingra u pitanju samo.
Vučeš me za jezik, pa ću biti bahat, o puno sam dionica afirmativno pisao, da sad radimo rang listu forumaša koji su ostvarili najviše prinose o dionicama o kojima su pisali, u što kraćem vremenskom periodu, moja malenkost bi bila na prvom mjestu.
Uostalom bio sam i u Jutarnjem listu listu, kao tadašnji vodeći u nagradnoj igri koju smo organizirali, sjećaš se?
Nije hvalisanje, nego su činjenice, već kad me vučeš za jezik. [tongue]
Što se tiče ekipe iz bivšeg HPB brokeraja ne znam kaj rade, ali ako su me pozravili, onda valjda ti znaš kaj rade. I ti njih lijepo pozdravi, pitaj ima li kakva akcija na vidiku, neprijateljske linije su u rasulu kako se meni čini. Možda nije loše razmisliti o ponovnom udruživanju snaga, za dobrobit našeg naroda.
Nadam se da nisu u cashu, kako je to bilo prije par mjeseci kada sam se sa jednim od njih čuo.
Lijepo sam mu rekao …. nemoj biti papak pa biti u cashu.. Sa sadašnjim sam im se kolegom na Crobex 1400 okladio da vidimo tko je u pravu, oče li dolje ili će gore. Dobro nije bila oklada već argumentirana rasprava, onako kako mi znamo. Debate.Eto ga gdje je sada ( Crobex ).
[smiley]
Haj….uživaj.
Bio sam i ja svugdje…pa se ne kurčim!
Nije hvalisanje nego su činjenice..
umjesto što se prepucavate bilo bi vam pametnije si uzmete Grandissima iz frižidera i navali narode.
i forumasi odustali od komentiranja, bice da su svi prema svojim ocekivanjima odabrali omjere i strpljivo cekaju…
danas ako zavrsimo u plusu sto nije nemoguce potvrduje onu matusicevu imamo srece sto smo mali i drugaciji…
mislim da malih bas nema prevec na kupnji ali sretno svima
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-ponovno-napada-1.900,51450.html
odlucnost vlade i jasne ciljeve sto je prezentirala ne ostavljaju mjesta neizvjesnosti a tada naravno idemo gore [embarass]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-ponovno-napada-1.900,51450.html
odlucnost vlade i jasne ciljeve sto je prezentirala ne ostavljaju mjesta neizvjesnosti a tada naravno idemo gore [embarass]
zar je ATPL jučer bila 1.600kn? kako nisam prodao [lol]
frile bas lepo veli ova Vlada ce uspeti ili nece uspeti, kao mi ostajemo za seme kad smo tak pametni i pozeljni…
friscica za precednika
Ove cijene što se traže na asku su fakat "prevelike"…, dakle ako hoćemo poboljšati likvidnost smjer se zna…
Presitan nam je plus u Europi…, zato treba čmariti u laganom minusu bez prometa…, izgleda naša burza bilježi odaziv prema svijetu samo ako isti pređu u plus bar 3% i više…., a i onda nam ništa ne valja jer će isti ti sutra sigurno splasnuti, pa bolje se držati minusa skroz jer tu nema nekog rizika…
ha ovakva kupnja na HTjcu nije bila na dan listanja, jebate namecu se novi porezi a mi lupamo kontru
bas smo jedinstveni
Ako mirovinci guraju HT nadam se da znaju što čine!
aha, kao kad su kupovali INGRu po 60.000 kn (današnjih 400 kn) [lol]