Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/burze/motusic-porez-na-kapitalnu-dobit-bio-bi-tezak-udarac-za-burzu,51372.html

Točno je da je prosjek prometa dionica 70% manji nego li pred dvije godine, ali to je zbog toga što je i cijena tih dionica 70% do 90% niža nego li pred dvije godine, tako da je broj protrgovanih dionica ostao isti ili čak i veći. Stoga nema ništa manje živosti na burzama u smislu protrgovanih naloga i količina dionica.

[/quote]

A neke su pale i 100% po kolegi Dati kao npr INGR [lol]

promet skromnih 4 milj.

Hmmmm….nije baš dobar znak kad skoro da ne reagiramo na rast vanjskih burzi, niti u petak niti danas. Vjerujem da investitori imaju slobodna sredstva na računima, ali očito ne žele ulaziti na ovoj razini crobexa osim ponekog malog ulagača. E sad, zašto je to tako? Čeka se neki jači pad, neka nova loša vijest ili…??

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

decki ne se svadati, kak je jure radic rekel potpuno je nevazno jel dionica bila 1k ili 15k za pravog ulagaca…
ako jure ne zna ko zna?
apsloutno se slazem z jurekom, samo da mi prepusti svojih 300kom po 1k i glasam za njega da bude precednik.
opce cena ne vazna za promet

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://seebiz.eu/hr/burze/motusic-porez-na-kapitalnu-dobit-bio-bi-tezak-udarac-za-burzu,51372.html

E pa da u narednih godinu dana uvedu porez na k. dobit, ja bih se kompletno maknuo s burze i sve rasprodao. Nakon svih ovih gubitaka zadnjih godinu dana da mi sad opale porez na ovu crkavicu s kojom puževim korakom smanjujem minuse, sve bih poslao do vraga!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

koja likvidnost, kako ovi market makeri rade, šta to nismo prije uveli!

ma kakav cash-r-a, 100% in

Kerefek u principu se slažem sa tobom koliko si spreman potrošiti a da ti je "manje" važno koliko dionica košta,ali sa padom cijene naprosto sa manjim novcima pokupiš preostali free-float dionice.Tako da danas sa milju kuna naložiš ddjh u nebesa a prije 2 god to mu je bio redovan promet.
Na grafovima se vidi da volumeni rastu bez obzira na pad cijene.
Tako da je nama malima interesantno uzest 5% a velikima da se domognu što većeg broja dionica po što nižoj cijeni.

ma ludilio, erupcija likvidnosti!…čudo neviđeno……

ma danas smo sigurno na preko 100 milja prometa [lol]

ma kakav cash-r-a, 100% in

Fino gledam kako se sve burze oporavljaju. A crobex stoji mrtav hladan. Mi vjerovatno čekamo da svijet počme padat pa da im pokažemo kako se brzo lovi dno. Pa dal itko više ulaže u ovu našu jadnu burzu?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Fino gledam kako se sve burze oporavljaju. A crobex stoji mrtav hladan. Mi vjerovatno čekamo da svijet počme padat pa da im pokažemo kako se brzo lovi dno. Pa dal itko više ulaže u ovu našu jadnu burzu?

kolega pogledajte semafor, 15 mijardi minusa a burza nam predobro stoji za sranja koja nas cekaju ili mozda grijesim.
novi rebalans vec zglasan, samo povecavamo proizvodnju i izvoz…

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

sta hoceš atpl je 4% u plusu

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Za ove delistirane je rečeno da ako ti se ne dopada delistiranje možeš se usprotiviti tome na GS i onda ćeš dobiti pravičnu naknadu tj. ponderirani prosijek zadnjih 3 mjeseca.
No šta ako se dionicom ni je trgovala npr. 1 godinu?
Šta se onda uzima kao prosijek?
Zadnja cijena?

who dares, wins

Za ove delistirane je rečeno da ako ti se ne dopada delistiranje možeš se usprotiviti tome na GS i onda ćeš dobiti pravičnu naknadu tj. ponderirani prosijek zadnjih 3 mjeseca.
No šta ako se dionicom ni je trgovala npr. 1 godinu?
Šta se onda uzima kao prosijek?
Zadnja cijena?

Onda će neka interesna skupina napraviti jednu jaku nisku transakciju…i možeš dobiti tu nisku cijenu…

New Report

Close