Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kod nas se stanje stabilizira i sa novim rebalansom idemo samo na bolje.

Jel ovo bunika ili kaj drugo? Ili nemate blage o novom rebalansicu i stanju deficita, dugovanja itd?
[/quote]
koja bunika kolega?
..pa mi smo duzni od kad postojimo i to me uopce nezabrainjava.
Samo me zabrinjava servisirenje obveza prema naradu i nastavak infrakstuturnih radova ove zemlje,a to ce mo postici sa novim rebalansom tj. vise prihoda nego sto trosimo i kolega po struci sam ekonomist i imam vlastitu firmu,pa tako znam o cemu pricam.

pozz i sve najbolje
[/quote]

OK vidim da niste uopce upoznati sto donosi novi rebalans. Mozemo nastaviti dalje kad se upoznate s istim i kad razmislite o njegovim efektima.
[/quote]

Što donosi ?
Sve se može srušiti, ali Pelješki most ostaje
Vaš link

[img]http://www.index.hr/images2/igh_kosor5-170709_damirkrajac_cropix.jpg[/img]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Novi rebalanas donosi: da nasa mafija prestane vise trositi i krasti novce iz drzavnog proracuna i da je doslo vrijeme da se tome stane u kraj,a sto se tice ostalih sranja sve ce doci na svoje.
… laickim rijecima

Novi rebalans ne donosi ništa, pravi rebalans biće tek za mjesec dana jer treba smanjit rashode za 15 miljardi kuna…samo da pobješnjeli narod ne izađe na ulice [shocked]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Kod nas se stanje stabilizira i sa novim rebalansom idemo samo na bolje.

brzo pisem…nepaznja.
Necitam tekst kao ti dva puta kad napisem vec odmah kliknem na salji
Jel ovo bunika ili kaj drugo? Ili nemate blage o novom rebalansicu i stanju deficita, dugovanja itd?
[/quote]
koja bunika kolega?
..pa mi smo duzni od kad postojimo i to me uopce nezabrainjava.
Samo me zabrinjava servisirenje obveza prema naradu i nastavak infrakstuturnih radova ove zemlje,a to ce mo postici sa novim rebalansom tj. vise prihoda nego sto trosimo i kolega po struci sam ekonomist i imam vlastitu firmu,pa tako znam o cemu pricam.

pozz i sve najbolje
[/quote]

..a šta ti je ovo podcrtano .. [shocked]
..’el ovo neki medicinski izraz,…nešto u vezi infarkta,…šta li .., ili mikroekonomski??
[/quote]
[lol]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Novi rebalanas donosi: da nasa mafija prestane vise trositi i krasti novce iz drzavnog proracuna i da je doslo vrijeme da se tome stane u kraj,a sto se tice ostalih sranja sve ce doci na svoje.
… laickim rijecima

Novi rebalans ne donosi ništa, pravi rebalans biće tek za mjesec dana jer treba smanjit rashode za 15 miljardi kuna…samo da pobješnjeli narod ne izađe na ulice [shocked]
[/quote]
i mislijo sam na ovaj drugi rebalans,a ovaj je samo sminka da se narod privikne da ce smanjiti place 10% i normalno to se prihvatiti jer se bruji o tome zadnjih 10-ak dana

Na ZSE se nezna ko pije a ko plaća..
Nitko ne može predvidjet
što će biti sutra a kamoli u jesen…
U biti dionice su sve jeftinije dok vani rastu…
Crobex je visok a većina dionica jako niska puno niža nego
kod zadnjeg crobexa od 1880 bodova.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ova nasa je burza tako prozirna da je moje dijete moze pogoditi.
Evo zasto je niska?

Nema mafijasa je dignu.
Ovo nisu planirali da bi se Ameri mogli popraviti,pa su je htijeli srusiti na niske grane al neda im svijet [lol]
Sijeti se mene u 09 mjesec kad crobi bude najmanje na 2800 bodova,pa se pocetkom 11 opet pasti na nekig 2400 bodova sve do 03/10i tako u krug jer svijet izlazi iz recesije,a mi opce nepratimo nasa zbivanja u zemlji jer za ovaj poso nije bitno.
Najbitnije ti je da ti frima nije u nekoj dubiozi,a ostalo ce doci sve na svoje vrlo brzo i zato neprodaji dionice ovako jeftino jer ako prodas ,a sve bude rast zeznut ces se opet i neces znati kad treba uci.

pozz

Na ZSE se nezna ko pije a ko plaća..
Nitko ne može predvidjet
što će biti sutra a kamoli u jesen…
U biti dionice su sve jeftinije dok vani rastu…
Crobex je visok a većina dionica jako niska puno niža nego
kod zadnjeg crobexa od 1880 bodova.

Kak se nebi znalo? Em pijem, em plaćam. Nema frke.
Sutra? A sutra je subota, novi dan. Ali između je "petak navečer"
Jesen? Berba, Martinje, fešta za feštom
Krobeks? Jel to hrvatski Becks?
[wink]

Evo malo tak za kraj tjedna da mi se opustite…
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

i mislijo sam na ovaj drugi rebalans,a ovaj je samo sminka da se narod privikne da ce smanjiti place 10% i normalno to se prihvatiti jer se bruji o tome zadnjih 10-ak dana

Pa drugi (tj. treci jer ovo sad je drugi ove godine) jos nije niti jednu konkretnu ideju donio osim raznoraznih dijametralno suprotnih laprdanja. Sto ce u njemu biti to tek slijedi vidjeti. Ili ste Vi dio ekipe koja ga radi pa vec sad znate sto donosi?

p.s.
Jedan diplomirani ekonomist bi trebao znati da se kaze "mislio" a ne "mislijo"

normalno je da amrei padnu danas 0.60%,a volijo bi da padnu -1.5% jer bi u ponedjeljak imali malo zesci rast.

Veselim se slijedecem tjednu [thumbsup]

UGODAN VIKEND [bye]

[/quote]

p.s.
[/quote]

diploma je kupljena kao i 70% Hrvatskog naroda [thumbsup]
kad budu vodili drzavu ljudi kao ja ( iskreni ljudi) tek tada ocekivajte boljitak zivota u nasoj lijepoj

p.s.
[/quote]

diploma je kupljena kao i 70% Hrvatskog naroda [thumbsup]
kad budu vodili drzavu ljudi kao ja ( iskreni ljudi) tek tada ocekivajte boljitak zivota u nasoj lijepoj
[/quote]

kaže se očekujte a ne očekivajte. jadna nam majka

i ne znači da ako si iskren da si i sposoban

New Report

Close