Ja sam isto mišljenja kao i Conan da je za strpljive igrače sad dosta dobro vrijeme za ulazak u dionice naprosto država je nokautirala samu sebi i sad će joj trebati nekoliko rundi da se pribere.Država je trenutno na dnu i naprosto ne može ispod jer je na dnu dna i svaka promjena će biti dobrodošla.
Kak je dražesni taj tvoj optimizam. A kaj, zaboravil si da je to runda di je HR "pero laka kategorija"?
[wink]
Citam komentare na ovom forumu,pa vi ljud niste normalni.
Dotakli smo dno.Ameri izlaze iz recesije najkasnije do kraja godine,pa tako i Evropa.
Kod nas se stanje stabilizira i sa novim rebalansom idemo samo na bolje.
Proslih tjedana smo pali na osnovu svijeta i domaceg trzista jer burza gleda unaprijed namanje 3 mjeseca.
Stavite se u situaciju da je danas 11 mjesec.Drzava pokriva rashode,građevisnki radovi idu svojm tokom…ZNACI SVE NA BOLJE,ameri izlaze iz recesije,evropi se vraca optimizam i poteze nasa burza za njima.
Od ponedjeljka idemo samo gore al malo usporenim tokom jer nema likvidnosi,a kad nasa mafija dođe sa godisnjeg idemo 3000 bodova.
Sijetite se samo 03 mjeseca nakon izvjesca smo odisli gore na 2300 bodova,ap tako ce biti i sada.
Negdje u 09 mjesecu vidim crobi na 3000 bodova,pa opet stagnacija na nekih 2500 do kraja godine,a u 04/10 mjesecu vidim crobi na 3500 bodova i tako u krug.
pozz
Kod nas se stanje stabilizira i sa novim rebalansom idemo samo na bolje.
Jel ovo bunika ili kaj drugo? Ili nemate blage o novom rebalansicu i stanju deficita, dugovanja itd?
Jel ovo bunika ili kaj drugo? Ili nemate blage o novom rebalansicu i stanju deficita, dugovanja itd?
[/quote]
koja bunika kolega?
..pa mi smo duzni od kad postojimo i to me uopce nezabrainjava.
Samo me zabrinjava servisirenje obveza prema naradu i nastavak infrakstuturnih radova ove zemlje,a to ce mo postici sa novim rebalansom tj. vise prihoda nego sto trosimo i kolega po struci sam ekonomist i imam vlastitu firmu,pa tako znam o cemu pricam.
pozz i sve najbolje
hahahahahaa niko nezna gdje ćemo za narednih 14 dana, postoji samo strah i
velike oči hahahahahaa……
koji strah?
Pun sam dionica i smao me veseli sto sam dokupijo ovako jeftino ovih dana tj. prekjucer sam kupijo zadnje i sad samo pratim zelenilo i navlakuse ovih osisanih ovcica sto su prodali zadnjih dana,pa tako i danas.
[/quote]
koja bunika kolega?
Samo me zabrinjava servisirenje obveza prema naradu i nastavak infrakstuturnih radova ove zemlje,a to ce mo postici sa novim rebalansom tj. vise prihoda nego sto trosimo i kolega po struci sam ekonomist i imam vlastitu firmu,pa tako znam o cemu pricam.
pozz i sve najbolje
[/quote]
OK vidim da niste uopce upoznati sto donosi novi rebalans. Mozemo nastaviti dalje kad se upoznate s istim i kad razmislite o njegovim efektima.
[/quote]
koja bunika kolega?
pozz i sve najbolje
[/quote]
OK vidim da niste uopce upoznati sto donosi novi rebalans. Mozemo nastaviti dalje kad se upoznate s istim i kad razmislite o njegovim efektima.
[/quote]
Novi rebalanas donosi: da nasa mafija prestane vise trositi i krasti novce iz drzavnog proracuna i da je doslo vrijeme da se tome stane u kraj,a sto se tice ostalih sranja sve ce doci na svoje.
… laickim rijecima
hahahahahaa niko nezna gdje ćemo za narednih 14 dana, postoji samo strah i
velike oči hahahahahaa……
koji strah?
Pun sam dionica i smao me veseli sto sam dokupijo ovako jeftino ovih dana tj. prekjucer sam kupijo zadnje i sad samo pratim zelenilo i navlakuse ovih osisanih ovcica sto su prodali zadnjih dana,pa tako i danas.
[/quote]
Alien…nije bunika, biće nešto žešče, sintetićko …ovo tuče ko ludo
[/quote]
koja bunika kolega?
pozz i sve najbolje
[/quote]
..a šta ti je ovo podcrtano .. [shocked]
..’el ovo neki medicinski izraz,…nešto u vezi infarkta,…šta li .., ili mikroekonomski??
Novi rebalanas donosi: da nasa mafija prestane vise trositi i krasti novce iz drzavnog proracuna i da je doslo vrijeme da se tome stane u kraj,a sto se tice ostalih sranja sve ce doci na svoje.
… laickim rijecima
Kažeš mafija…a što misliš, da su oni što rade za plaču dizali burzu [shocked]
[lol]