tko danas ne uleti u DDJH, uskoro ce se kajati
ovo si mogao napisati i prije 6 mjeseci
ne navlači bez veze … fondovi su u igri i cijena će se kretati do 300 pa dolje … do 350 pa dolje … do 400 pa dolje …
Arap: ” tko danas ne uleti u DDJH, uskoro ce se kajati ” ovo si mogao napisati i prije 6 mjeseci ne navlači bez veze … fondovi su u igri i cijena će se kretati do 300 pa dolje … do 350 pa dolje … do 400 pa dolje …
upravo zbog toga i kazem
Ja sam se baš nadao još od ponedjeljka da će vlho malo gore zbog novog izvješća i novog BV, a ono ništa. Što mislite o toj dionici?
pogledajte promet INE i adrisa danas!mislim da to dosta govori kakvo je raspoloženje za shoping
pogledajte promet INE i adrisa danas!mislim da to dosta govori kakvo je raspoloženje za shoping
To je jasan pokazatelj da slobodno šopingiraš po bidu gdje se ukaže prilika. Da su prometi veliki a cijene idu dolje to bi bilo zabrinjavajuće.
tko danas ne uleti u DDJH, uskoro ce se kajati
Nemojte tako. Čekam da lova sjedne brokerima da nadokupim valjda sutra neće biti kasno [smiley2]
Izgleda da su svi još uvijek na prvomajskom roštilju… dosadno je danas kao što je bilo i u ponedjeljak…
Zasto je ZTNJ u blokadi? Porast je 7.44%, ili se varam?
ne varaš se, to je već 2. ili 3. put (zaredom) da ga blokiraju na rastu od 7-8%. Slično je bilo i sa Tiskom par puta.
Hoće li netko nama običnim smrtnicima reći što se događa na VSE? Barem po koliko se trži JDOS?
Voila!
pa pbz fondovi imaju oko 40% imovine u kesu.. stresti ce oni trziste pred HT tako da ce sve popadati 10-20%, pa onda kupnja.. i jos ce im ostat da pokupe sav HT koji ostane slobodan.. i onda sljedece godine novi uzlet fondova..