Vdkt i dalje najpodcjenjeniji građevinar
na temelju čega procjenjuete ovo kolega?
[/quote]
po tome čega ima najviše u portfelju
[/quote]
I sa cime ima najlosiji ulaz
[/quote]
Ne bi imao najlošiji ulaz da nije tih prokletih špekulanata koji mu ne daju da zaradi
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ne bi imao najlošiji ulaz da nije tih prokletih špekulanata koji mu ne daju da zaradi
[/quote]
lako se vama zajbavat kad ste kupili na vrijeme i jeftino…kak je ono išlo [lol]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
kad ste tako pametni pa mi onda recite koji je podcjenjeniji ..
I zašto baš me zanima..
???14.07.2009. SP500
OČEKIVANI ZASTOJ NA RAZINI CA 900 BODOVA. ŠAMPON I DALJE AKTUALAN, S TIM DA JE UP UZMAK VRIJEDNOSTI INDEKSA IŠAO IZNAD NECKLINE-A (LINIJE VRATA) PA PREDSTAVLJA TZV. THROWBACK.
ŠAMPON SE, INAČE I DALJE RAZMATRA BEZ OBZIRA ŠTO NIKAD NIJE DOŠLO DO DNEVNOG ZATVARANJA VRIJEDNOSTI INDEKSA BAREM 5% ISPOD LINIJE VRATA ( A TO JE UVJET ZA VALJANOST ŠAMPONA). NAIME, U OVOM SLUČAJU, 5% OD CA 890 BODOVA JE CA 45 BODOVA, PA JE RAZINA POTVRDE CA 845 BODOVA…DAKLE, TEK NEŠTO VIŠA OD TARGETA.
RAZINA IZNAD CA 930 BODOVA ZA SADA KAO MOUNT NEVER- EST.
…poznato vam je čija su ovo predviđanja…pa ipak nekeko mali taj mount everest…baš me zanima što će reći sada-što bi ovo…???…
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
kad ste tako pametni pa mi onda recite koji je podcjenjeniji ..
I zašto baš me zanima..
[/quote]
Za savjete se treba obratiti stručnjaku, jer forumaši će vas možda prevariti, ja predlažem gospodina Stojića iz Hypa, on rado daje analize i procjene i nije no name [thumbsup]