Lmit
ZTNJ-R-A 2.5.2007 587,13 528,42 645,85
I mene buni metodologija izračuna cijena za limite, na ZSE, na pojedinim portalima…
Alien:
”
Dobiju li jos jedan zna se kaj slijedi [smiley5]
”
A što slijedi? Promjena? Isti k…..,drugo pakovanje..[smiley2]
Pa PG mi nije kandidat ni u ludilu. Za Credos sam za sad cuo sve naj – ima li tko kakvu konkrentu informaciju kak im to sljaka prek weba? Btw nije mi jasno da si toliko skrti da si plate posteni server i vezu – samo ja sam im u nepunih godinu dana ostavio love dovoljno da si to mogu priustiti [smiley5]
mmstanic: ” Alien: ” Dobiju li jos jedan zna se kaj slijedi [smiley5] ” A što slijedi? Promjena? Isti k…..,drugo pakovanje..[smiley2] ” Pa PG mi nije kandidat ni u ludilu. Za Credos sam za sad cuo sve naj – ima li tko kakvu konkrentu informaciju kak im to sljaka prek weba? Btw nije mi jasno da si toliko skrti da si plate posteni server i vezu – samo ja sam im u nepunih godinu dana ostavio love dovoljno da si to mogu priustiti [smiley5]
Pogledaj malo stranice Credosa, pogledaj malo njihove analize s cijenama od prije nekoliko mjeseci. Moram priznati da mi ne uljevaju previše povjerenja. Onako na prvi pogled. Od credosa jedino koristim pregled trgovanja.
Za trgovinu preko njih ne znam previše.
Slazem se. Kod mene su dobili zuti karton. Dobiju li jos jedan zna se kaj slijedi [smiley5]
Jos uvijek ne radi. Da nisu spojili praznike do petka!? Ili je nesto zesce riknulo…
Kako me ljuti što na drugim dionicama ljudi znaju podići naloge na prodaji a na mojima ne! Pa zar ne vidite da na nekim dionicama su blokade tri dana zaredom a vi prodajete čim se nešto digne za 0,40%. Što vam je da ATLN nudite po 192 kn? Maknite to i evo nas na blokadi na 230 kn! Kako sam baš unutra gdje su sami drhtavci? E bolje se roditi bez onoga nego bez sreće!
bolje je malo prostudirati što kupuješ, nego …
Kako me ljuti što na drugim dionicama ljudi znaju podići naloge na prodaji a na mojima ne! Pa zar ne vidite da na nekim dionicama su blokade tri dana zaredom a vi prodajete čim se nešto digne za 0,40%. Što vam je da ATLN nudite po 192 kn? Maknite to i evo nas na blokadi na 230 kn! Kako sam baš unutra gdje su sami drhtavci? E bolje se roditi bez onoga nego bez sreće!
ova ti je dobra[smiley2] I mene često muče slična pitanja
Dobro, bar me na KABI poslušaše! Jesam li u pravu da se više nemože kupiti’ Ask je iznad limita![smiley1]