Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je.

Treba stati na kraj, jednom za vazda, čistačicama, peračima šajbi na benziskima i penzionerima – honorarcima koji peru milijune. To je postolao nepodnošljiv teret za državnu blagajnu i mora prestati [thumbsup]

Lako za Lukovića, Prku, Mudrinića i Vidoševića koji sebi isplaćuju neoporezive bonuse kroz dionice, od njihova kikirikija nikave koristi

…i danas rastemo a
ovako složnu EU u velikom plusu je rijetkost vidjeti
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

Kad smo već kod gradnje, 90% uzimam prek računa, a ostalo je sića tak da to onda platim na ruke.
I niti to nebi, nego kaj mi je pun qrac majstora koje trebam 10 put zvati. Ko da bu zabadava radil.
Bogami prošlu godinu sam si lepo smanjil osnovicu, a ovu godinu bum isto, a za drugu već imam nekih 40% pokrivano s troškovima.
Da bar država oće podići onaj priznati dio s 12.000 na bar 30.000!
[pray]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

s obzirom na europu očekivao sam snazniji rast, očito je ipak neizvjesnost (unutardržavna) prevelika

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

al zato tamo gdje se vrte milioni s računom il bez isti djavo
to ni porezna ni financijska ne moze ne zeli il se ne…

a postoji i ona "riba smrdi od glave al se čisti od repa"

Ali ak ju ides filetirat prvo odrezes glavu

Ova prodaja na TISKU izgleda dosta neozbiljna.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Tako je.

Treba stati na kraj, jednom za vazda, čistačicama, peračima šajbi na benziskima i penzionerima – honorarcima koji peru milijune. To je postolao nepodnošljiv teret za državnu blagajnu i mora prestati [thumbsup]

Lako za Lukovića, Prku, Mudrinića i Vidoševića koji sebi isplaćuju neoporezive bonuse kroz dionice, od njihova kikirikija nikave koristi

Treba svima stati u kraj. Država ako fali love najprije treba uzeti od onih koji imaju najviše.
Npr kroz akontaciju poreza na dohodak – ako si po poreznoj prijavi platio porez na dohodak za prošlu onda ti ja razrežem akontaciju za ovu godinu.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-nastavlja-prema-1.900%3f,50977.html

s obzirom na europu očekivao sam snazniji rast, očito je ipak neizvjesnost (unutardržavna) prevelika

još stignemo a i ovo sada oko +2 % je ok.

Zijev… zijev…. Jučer i danas pumpanje, a u petak iskrcaj i potonuće za 5-6 % …. Zar još uvijek ima ribica koje se love u tu mrežu ???

Ja im se isto čudim, zamisli koji bedaci u dva dana zaradili preko 10%, stvarno su naivni a vi u cashu uvjek isto [lol]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

mislim da je vrijeme za selekciju tj. rast onih dionica koje imaju realno "uporište" za rast a stagnaciju onih manje perspektivnih koje imaju nad sobom veliki upitnik opstanka…..jer nema smisla (a kod nas se to stalno događa) da gotovo isto u postotku rastu dionice koje su "prva liga" i one iz "treće županijske lige"……..a kod nas nažalost mora biti da raste ili sve ili ništa…..

loše za građevinarce…….. http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/28736/Hidroelektra-salje-radnike-na-prisilni-godisnji.html

New Report

Close