Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.763,91 -0.74% 15.829.706,18 kn 15.829.706,18 kn 0,00 kn 0,00 kn
Ljetni san.
Warren Buffet … jedan od najbogatijih ljudi na svijetu: "Nisam se obogatio razmišljajući nego čekajući"
I ja sam se načekao…
upravo tako kolega,samo strpljenja i cekati pa ako treba i do prvog kvartala na godinu..ali ne zuriti jer mislim da je ovo povjesna prilika za malce kao ja, a da imaju baruta..iako sam dobrano oprzen, jer sljedi nakon 3-4 godine nagrada za trud,oprez i hrabrost u kljucnom momentu..zapravo i sada su cijene relativno povoljne pa zapravo nemos promasiti ali zasigurno ide nize i to znatno..
dakle samo je problem strpljenje a love se uvijek nadje…
Ekipa, s velikom zadrškom u odnosu na vjeru u istinitost onog što sam čuo od Jadranke na HTV1 maloprije iza dnevnika, ipak moram izraziti dozu zadovoljstva onim što sam od nje povremeno čuo.
Možda je zaista odlučila poslušati ono na što pojedinci već duže vrijeme upozoravaju i javno govore. [yawn]
Evo USA je debelo zelena, ajmo sutra svi po asku kao pravi pioniri. [lol]
s obzirom da si profulo kompletnu jedinicu i ucashiro se prije nje, ne bih se ovako smijao na tvome mjestu, jer propustiti i trojku bilo bi stvarno nešto posebno… ali dobro. ako mene pitaš, ja bih radije da se sutra i sljedećih dva mjeseca lupa po bidu, po mogućnosti još niže tako da se što više rasproda…
s obzirom da si profulo kompletnu jedinicu i ucashiro se prije nje, ne bih se ovako smijao na tvome mjestu, jer propustiti i trojku bilo bi stvarno nešto posebno… ali dobro. ako mene pitaš, ja bih radije da se sutra i sljedećih dva mjeseca lupa po bidu, po mogućnosti još niže tako da se što više rasproda…
Da, da, ja sam se ukeširao crobexu 2200. Ti si tada još kupovao.
A krenuo sam kupovati ispod 1700 kao što sam i planirao. Nažalost nije palo do 1500 kao što sam priželjkivao.
Ti si profulao kompletnu poantu mog posta. Poanta je da svi trče kupovati i prodavati ko sumanuti čim vide zeleno ili crveno preko bare. Prvo se povode jučerašnjim zatvaranjem, onda futuresima i na kraju zadnjih pola sata trgovanja prema otvaranju amera. [lol]
Da, da, ja sam se ukeširao crobexu 2200. Ti si tada još kupovao.
A krenuo sam kupovati ispod 1700 kao što sam i planirao. Nažalost nije palo do 1500 kao što sam priželjkivao.
Ti si profulao kompletnu poantu mog posta. Poanta je da svi trče kupovati i prodavati ko sumanuti čim vide zeleno ili crveno preko bare. Prvo se povode jučerašnjim zatvaranjem, onda futuresima i na kraju zadnjih pola sata trgovanja prema otvaranju amera. [lol]
[/quote]
mislim da si me zamijenio s nekim. i dalje ne znam zašto se smiješ. zašto netko ne bi lupio po asku na crobex 1780. jednostavno ne razumijem što je tu smiješno? Ameri moraju narasti 66% do ATH. Crobex mora narasti 300% do ATH.pol burze nam je nam je ispod booka uz pe ispod 10 na prosjeku poslovanja zadnjih 5 godina. u svim sektorima ko pljeve. gle ja ne kažem da možda neće biti jeftinije, ali je ovo sve dobra kupnja. opet ponavljam. ja bih radije da se navre na prodaju jer je to dugoročno boljei udara bolje temelje.
mislim da si me zamijenio s nekim. i dalje ne znam zašto se smiješ. zašto netko ne bi lupio po asku na crobex 1780. jednostavno ne razumijem što je tu smiješno? Ameri moraju narasti 66% do ATH. Crobex mora narasti 300% do ATH.pol burze nam je nam je ispod booka uz pe ispod 10 na prosjeku poslovanja zadnjih 5 godina. u svim sektorima ko pljeve. gle ja ne kažem da možda neće biti jeftinije, ali je ovo sve dobra kupnja. opet ponavljam. ja bih radije da se navre na prodaju jer je to dugoročno boljei udara bolje temelje.
Pa smiješno je. Da su danas ameri zacrvenili onda bi bilo panično lupanje po bidu…
Kako ti to nije smiješno? U stvari je tragikomično.
Delistiranje dionica s Usporednog tržišta Zagrebačke burze
Poštovani,
Zaprimili smo obavijest od Zagrebačke burze o delistiranju dionica iz Usporednog tržišta sa Zagrebačke burze koju prenosimo u cijelosti:
"Poštovani,
Sukladno odredbama Pravila Zagrebačke burze 20. srpnja 2009. ukida se Usporedno tržište i pokreće MTP Zagrebačke burze.
Člankom 425. Pravila Zagrebačke burze propisano je da se instrumenti kojima se trgovalo na Usporednom tržištu uključuju u trgovinu na MTPu ukoliko se zadovolje uvjeti MTPa.
Kako od 117 dionica u Usporednom tržištu njih 82 nije ostvarilo niti jednu transakciju istima će prestati trgovina zbog dugotrajne neaktivnosti na tržištu sukladno čl. 183. Pravila Burze.
Ostale dionice čiji se popis nalazi u privitku mogu se uključiti u MTP ukoliko netko od članova ili izdavatelj preuzme obvezu dostave propisanih informacija za društvo o čijim je dionicama riječ.
Osnovne informacije koje je potrebno dostavljati su poziv na glavnu skupštinu i godišnji financijski izvještaj te ostale informacije sukladno članku 179. Pravila Burze.
Dionicama društava za koja nitko ne preuzme obvezu dostave informacija prestati će se trgovati na Burzi 20. srpnja 2009.
S poštovanjem,
Zagrebačka burza"
Popis svih dionica koje su uključene u Usporedno tržište možete naći ovdje: Usporedno tržište.xls (96kb)