Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li netko pojma šta se to kod nas događa??
Vani se evropski indexi crveme, futuresi crveni, sirovine padaju, Azija zatvorila u minusu, a mi uredno uz mizeran promet u plusu gotovo 1% [shocked]

meni se čini ta je ovo rat bureka
[/quote]
[thumbsup]

Ima li netko pojma šta se to kod nas događa??
Vani se evropski indexi crveme, futuresi crveni, sirovine padaju, Azija zatvorila u minusu, a mi uredno uz mizeran promet u plusu gotovo 1% [shocked]

meni se čini ta je ovo rat bureka
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]

a menađeri postali burekmenađeri…………

Promet baš mizeran, bojim se da bi sutra moglo bit gadno, još ako dax i feautersi daju ruku..

da, da…sutra će biti posebno gadno, predviđaju grmljavinske pljuskove [lol]
[/quote]

Zasto onda ne navalite na kupnju, i vi i ovi sto iole objektivniji post odma zaspu jedinicama.. ne vidim problema

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Promet baš mizeran, bojim se da bi sutra moglo bit gadno, još ako dax i feautersi daju ruku..

[/quote]
A pogotovo što je sutra subota moglo bi biti gadno. [lol]

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Dobro šta se smijete ?
Subotom i nedjeljom su stvarno nikakvi prometi. [cool]

who dares, wins

samo nek grane sunce bit ce bolje
vidim da je zavladao neki pesimizam

evo i lavcevic daje dividendu pa cijena na 300 kuna stoji
sta ti je psihologija

Postanite Eu-robovi

[/quote]
A pogotovo što je sutra subota moglo bi biti gadno. [lol]
[/quote]

Nema problema, odradit ćemo mi to još danas…

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Gdje se na webu mogu pratiti europski indeksi, ali ne sa odmakom od 15 minuta, nego u realnom vremenu? Ima li to igdje besplatno ili se mora plaćati neka pretplata?

Očito je da (ovih dana pogotovo) crobi prati samo euro indekse, nikakvi ameri ili unutarnja situacija.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Gdje se na webu mogu pratiti europski indeksi, ali ne sa odmakom od 15 minuta, nego u realnom vremenu? Ima li to igdje besplatno ili se mora plaćati neka pretplata?

Očito je da (ovih dana pogotovo) crobi prati samo euro indekse, nikakvi ameri ili unutarnja situacija.

Ima kolega samo pitaj ovo ti je u realnom vremenu

Vaš link

ne da je zavladao pesimizam, nego je nastupila apsolutna depresija

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ne da je zavladao pesimizam, nego je nastupila apsolutna depresija

Još ako se pretvori u veliku nebu dobro.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/rohatinski-vladi-odmah-rezati-place-i-mirovine,50644.html

New Report

Close