hm….rebalans RH je 15. 7….
mogao bi pritisak na građevinarima prema dolje trajati još par dana
Ima li netko pojma šta se to kod nas događa??
Vani se evropski indexi crveme, futuresi crveni, sirovine padaju, Azija zatvorila u minusu, a mi uredno uz mizeran promet u plusu gotovo 1% [shocked]
Ako im ništa ne srežu.
Ako neke projekte stave na čekanje neće biti lijepo [huh]
Vani se evropski indexi crveme, futuresi crveni, sirovine padaju, Azija zatvorila u minusu, a mi uredno uz mizeran promet u plusu gotovo 1% [shocked]
Nema više tko prodavati mali prodali, veliki stoje na bidu i skupljaju pomalo.
Ljudi koji su prodali prodali su
5 tjedana je padalo ..
sada se ekipa vraća u dionice jer kuže
da je novo dno napravljeno
idealna točka za ulaz !
meni se čini ta je ovo rat bureka
za one(Bajsa) koji spas u Srbiji traže
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/anketa-srpski-turisti-nece-hrvatsku-jer-je-preskupa,50633.html
Nema više tko prodavati mali prodali, veliki stoje na bidu i skupljaju pomalo.
[/quote]
Promet baš mizeran, bojim se da bi sutra moglo bit gadno, još ako dax i feautersi daju ruku..
a neki ce novi projekti i doci
pogledaj malo ako imas info za projekt dubrovnik golf
koliko ce investicija biti dole
i to ce netko graditi vrsiti nadzor
mozda i autocesta neka kapne
dotle ti samo nastavi prosipati zuc okolo
Ako im ništa ne srežu.
Ako neke projekte stave na čekanje neće biti lijepo [huh]
[/quote]
Promet baš mizeran, bojim se da bi sutra moglo bit gadno, još ako dax i feautersi daju ruku..
da, da…sutra će biti posebno gadno, predviđaju grmljavinske pljuskove [lol]
Dakle dolazi nam MMF.. Nije loše da nas održe iznad vode i malo dovedu u red. Al da bi moglo bit gadno za određene sektore bit će. Dakle ako uzmemo u obzir da primjenjuju istu sprancu di god dođu govorimo o smanjenju javne potrošnje prvenstveno kroz kresanje kapitalnih investicija (čitaj graditeljstvo), ukidanja nerazumnih subvencija (prvenstveno poljoprivreda, al i brodogradilišta) i smanjenju plaća (moguće i zaposlenih) u javnoj upravi.
Al bolje i to istrpit pa se pokusat osovit na zdrave noge nego nastavit sa ovim glavinjanjem u propast..