Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uključili se i veliki u igru. Na IGH-u nalog na kupnji od preko 1 mil. KN

Premijerka je jasno i glasno poručila "Ne odustajemo od starteških projekata".
A Pelješki most je jedan takav projekt!
[/quote]
Peljeski most je povijesna glupost koja ce se obiti o glavu citavoj drzavi. Umjesto da sa BiH suradjujemo i ekonomski se ujedinimo kako bi se oduprli slovencima i srbima … mi gradimo cardak ni na nebu ni na zemlji za skupe pare i za TUDJE interese usred najveceg sranja u povijesti.

[/quote]

Cimentati će mo more da se može na noge do Italije,a Slovenci na skijama do Gibraltara. [lol]

who dares, wins

[/quote]
Peljeski most je povijesna glupost koja ce se obiti o glavu citavoj drzavi. Umjesto da sa BiH suradjujemo i ekonomski se ujedinimo kako bi se oduprli slovencima i srbima … mi gradimo cardak ni na nebu ni na zemlji za skupe pare i za TUDJE interese usred najveceg sranja u povijesti.

[/quote]

Suradnja će se nastaviti na staroj magistrali!

Kaj je Jaca ftrgla nogu ili se Ivo već vratio? Il bu mesić premijer? Kaj je ovo da idemo gore? iako se slažem da trebamo ići na brzinu na 3000 bodova. Samo neznam koji je trenutno fitilj?

evo nas opet preko 1700 crobi…… [thumbsup]
+od trenutno 1,18%

[/quote]

[/quote]
točno….i da se napravi takj super most, koliko vremena treba da se vrate sredstava od tog ulaganja…a država je u takvoj banani da nije znala u ništa drugo ulagat osim u građenje, a sad više nema love i nema više ulaganja…pa sad objasni kako će se razvit lika sa autocestom, šta ćeš to proizvodit u kninu ili ogulinu, osim što si prodao nekretnine i masno zaradio…sve ovo drugo je ku……c !!!

Moderatora treba zabranit!!!

izgleda da je krenuo odbijanac

nadam se da bi ovo moglo potrajati barem da premašimo prethodni vrh

izgleda da može

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-moze-li-jadranka-kosor-prekinuti-najgoru-seriju-ove-godine%3f,50259.html

ovo nije dobro, ili možda i je. MMF pred vratima

http://www.seebiz.eu/hr/analize/zeljko-rohatinski-za-deficit-nam-treba-42-milijarde-kuna!,50291.html

meni ovo lici na ”održavanje na aparatima” a ne odbijanac..
za odbijanac bi bilo potrebna i nekakva kupnja a nju baš i ne vidim!

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Ovo trenutno na ZSE tzv. bulltrap ili…??

meni ovo lici na ”održavanje na aparatima” a ne odbijanac..
za odbijanac bi bilo potrebna i nekakva kupnja a nju baš i ne vidim!

pogledaj ht, meni se to cini solidno na kupnji ili ti imas neku drugu gledalicu
609

220,01
9463

220,00
329

219,50
485

219,25
4500

219,00
3000

218,70
3324

218,00
500

217,50
5000

217,10
33

216,65

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ovo nije dobro, ili možda i je. MMF pred vratima

http://www.seebiz.eu/hr/analize/zeljko-rohatinski-za-deficit-nam-treba-42-milijarde-kuna!,50291.html

To što se spominje MMF u HR odraz je totalnog nepoznavanja stvari.
Vlade ne želi MMF jer samo može voditi HR financije.
Roha ne želi MMF jer ne želi devalvirati kunu.
Dovoljno?
Samo ostaje otvoreno pitanje tko to zazivlje MMF!

New Report

Close