Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije ovo niti tako loše u jednu ruku.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nažalost za hidru zabiti je trebao samo jedan sa 24 hilj kuna…
Sada da ja izađem iz svojih dionica vjerovatno bi cijela burza propala..
Ova burza nije dobro osmišljena
Muka mi kada gledam što se radi od naše burze
tako da ostajem bez komentara
Ovo je nehumano koliko smo dosada pali
i nada sve nepravedno sram me što sam na ovu burzu uložio novce
jer kako se burza ponaša ne da ispada da smo u bankrotu nego
da Hrvatske više nebude bilo ..
Neko bi morao regulirati ovakva sranja..
Jer dok je CROBEX pao puno večina dobrih firmi je pakla za duplo
Ostajem bez rijeći….

Bitno da u BIH koji je pred bankrodom nije pao niti pola koliko mi..
Najlakše je rušiti ovako dionice i svako imalo zlonamjeran mali dionićar
može manipulirati ovom burzom kako
hoće …

Nema ništa od kukanja, shvati da se mi tu na burzi u stvari tučemo, nismo prijatelju niti tu možeš tražiti solidarnost jer svi mi jedva čekamo da jedan drugome otmemo pare!

ps.
da li ti je Ivana 7 nešto u rodu?

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

ma neka se vrti,pa šta ko uhvati [lol]

Zašto dolazi do kolapsa……. i kako zauzdati krizu

Kad počne pobjeđivati mudrost a ne ludost, kada izađe iz ljudi strah, kada se počnu ponašati pravedno, kada istina zavlada u ljudskim srcima biti će svima bolje, i kada bi shvatili ljudi da je ljudima lakše podnijeti rast nego pad, radili bi na tome da se izazove rast.
Ali ova ljudska srca nisu sposobna nositi se s krizom jer nitko ne želi preuzeti teret, svi bježe od tereta, pa kako bi uspjeli moramo se vratiti Bogu i svako nositi svoj teret tako što preda teret Bogu, nestati će onda kriza, novčanih problema nevolja, nesreća, tuge i boli i zavladala bi potpuna ravnoteža u društvu.

Sve polazi od istine, ako mnogi bježe od istine dolazi do ovih problema, jer istina govori i pokazuje kako se treba ponašati u svim situacijama, sada istina govori podnesite teret, a ne bježite, suočite se s strahom i posvetite se Bogu……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kako nije dobro, danas je krasan dan za šoping, ja sam danas spiskao svu lovu kaj imam samo sam se izgleda malo požuril [angry]

Da, samo se bojim da če nam svaki nadolazeči dan biti još povoljniji za kupnju..

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

ko kad pitaju narkomana dal se još bode 🙂 pa u jednu ruku da, a u drugu ne

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ko kad pitaju narkomana dal se još bode 🙂 pa u jednu ruku da, a u drugu ne
[/quote]

Haha, ova je dobra. [thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovaj naš narod je stvarno stoka, jer jednostavno ovo nema smisla, pa zar nijedna firma u Hrvatskoj ništa ne vrijedi. Pogledajte šta je burza i kako se vrednuju prave tvrtke.
http://finance.yahoo.com/q?s=MCD

Savka čast to sam i ja htio napisati

Stoka sitnog zuba
začinjena ogavnim špekulantima…

Strašno koliko je tu izgubljeno novaca i živaca
mi smo fenomen u Evropi dao bog da nas pokore i
da više ne postojimo ko Hrvati jer to stvarno ne zaslužujemo..

Mnogi bi bili sretni da imaju ovakvu zemlju a mi
stalno od pite radimo govno..
U našim glavama je problem
Nemožeš ti uvjerit nekoga da ne umire ako on u to želi vjerovati
makar to uopče nije istina.

To ti je kao kad moja cura vidi
malog pauka i krikne i probljedi i
samo što nije umrla

tako i Hrvati papci i kukavice
koje se cjeli život žale
i preuveličavaju svoje probleme…

Kako vam nebi bilo teško
pesimisti jedni niste
normalni cjeli život čete zbog toga patiti..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Konzum,negativna blokada na malom prometu [sealed]

Ljudi moji, mora nam biti jasno da je u tijeku panična rasprodaja utemeljena na ne baš ružičastoj političkoj i gospodarskoj budućnosti.
O prilikama za kupnju je bedasto raspravljati jer je zadnjih mjesec dana svaki dan "prilika za kupnju" sa gubitkom kao posljedicom te prilike.
Stvar je vrlo jednostavna – ili prodajte ili čekajte neka bolja vremena koja su svakim danom sve dalje.

Ja sam odlučio čekati bolja vremena jer sam već u prevelikom minusu. Više mi ne igra ulogu da li sam u minusu 20, 30, 40 ili 50 %. Pomirio sam se sa sudbinom da sam na duži rok ostao bez para, i to poprilično za naše prilike. Nadam se samo da neću ostati bez svega. [bye]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Torrente nagađaš od kuda pak sad ti znaš što če
ko kresati i
da nemaš možda tetu u MMf-u
koja ti je to rekla.

Ovo je ozbiljan plan koji ubrzo stupa na snagu nakon toga
sljedi potpisivanje ugovora nakon što se krene gradit
i ugovori se potpišu
nema više nikakvog odustajanja..

Očito je Hrvatska naumila upucati većinu svoje love u Građevinu
i niti tvoje pretpostavke
niti kakve ovdje napisane pretpostavke
to neće promjeniti

Također je sramota koliko su dionice građevinara rušene zadnjih mjesec dana
na osnovi tračeva uključujuči INGRU namjerno se činilo
sve da ih se podcjeni

Ovo dokazuje da je priča sasvim obratna i da su to sve velike laži koje su vam prodavali..

Građevinari če biti glavne firme
u koje ide lova iz proračuna

MMF djeluje po istoj špranci di god dodje..
I ispravio bi te, nisam nagađao nego ispravno prognozirao.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Kad je Tuđman 1997 napravio glupost ovog kalibra, cijela se burza srušila i recimo – jedan Kraš je sa 460kn pao na 72.
Dakle, nije nam bilo dosta kaj nam je zemlja skroz u dreku, već je i Kanader zadnjih mjeseci razmišljao – totalno sam uništio zemlju. Zadužio sam je preko svih granica i zaštopao do te mjere da ni za 5 godina nećemo u Evropu.
Kaj bih mogao još napraviti da baš totalno zaj**** stvar?

Informacija za one koji neznaju. Strani investitori prvi povlače novac iz dionica kad padne vlada. Koji udio imaju na našem tržištu vidite po kolapsu burze…

No ipak i dobra vijest. Kanader je otišao a Teta pašteta jednostavno nije dovoljno inteligentna da napravi glupost tog kalibra.

Pozdrav voljenom vođi koji sad uživa u desetinama miliona EUR i – smijući nam se – konstantno ponavlja – ŠTO ME TAKO GLEDATE?

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

New Report

Close