Istina, market makeri su smirili paniku. Zasad.
Kaj mi imamo market makere
nebi to trebalo doći za mjesec dana..
Torrente prestani širiti paniku
to je jedino što radiš na forumu zadnjih
dana.
Nije te sram ljudima izbijati novce iz ruku što misliš
kako je onima koji su ulazili na crobexu 2200
Može te biti sram više …
Italija je promjenila više Premjera nego
će Hrvatska u idučih 1000 godina
Ne vidim da im ide loše…
Zar će opet "netko" biti kriv onima koji su ulazili previsoko?
Uvijek je netko drugi kriv a nikad onaj tko je loše uložio. [rolleyes]
[/quote]
Loše uložio?
Pa kaj se tu nije pričalo kad smo preskočili 2000 bodova, da je to potvrda da smo izašli iz krize i da sad sve ide na bolje??
Pa kaj je kriv onaj koji ulaže na osnovi lažnih informacija?
Sad će netko reći pa neka skupi istinite, pa od kud, mediji bruje sve je super i cvijeće, forumaši bruje kešolovci ko vam je kriv kaj ne ulazite sve je super oporavljamo se, izvješća frizirana – to je u ovoj situaciji veći problem nego kad je bull, od kud onda da se dobe "prave" i istinite info?
Pa dajte ljudi, možete li nam podjeliti svoju mudrost i reći od kud vama info za ulaganje?
Bez onih čarobna kugla, rekla mi ptičica, susjed mi je dinko novoselac itd.
Ralno i iskreno od kuda vam info, kad sve službene i neslužbene info prije mjesec dva su nagovješćivale i drukale strahovit oporavak?
Hvala na iskrenosti unaprijed [thumbsup]
Loše uložio?
Pa kaj se tu nije pričalo kad smo preskočili 2000 bodova, da je to potvrda da smo izašli iz krize i da sad sve ide na bolje??
[lol]
Naravno da ne, pa uvijek su drugi krivi. Osim kad se zarađuje. Onda smo samo zaslužni [rolleyes]
Loše uložio?
[lol]
Naravno da ne, pa uvijek su drugi krivi. Osim kad se zarađuje. Onda smo samo zaslužni [rolleyes]
[/quote]
Kad ljudi ne žele priznati istinu, evo ja sam jedan od rjetkih tu zahvalio gubuci kaj mi je zaradio 35k kuna na atlantskoj prošle godine, isto tako pokudio mr. blua i smpija, jer sam zgubio 10x više od toga.
I u jednom i u drugom slučaju mi je ulagačka strategija bila vođena provjerenim informacijama uvaženih forumaša, koje su potvrdili drugi uvažni forumaši.
Sad će se naći pametnjaković i reći pa tko ulaže na "druk" drugoga.
E pa dragi kolege, druk ili informacija je jedno te isto. Samo kaj je druk laž. A ljudi često lažu jedni drugima u oči pa ne skuže, a kamoli preko kompa.
Hvala na iskrenosti [thumbsup]
Još ćemo i u plus, ljudi moji pa šta je ovo?
…znaš ono pravilo…kad svi govore da smo propali, kupuj…kad govore da smo super onda prodaj…neki to znaju…
Bome ako nakon ovoga nejdemo na Crobex 1500, a izgleda da nejdemo, osim u slučaju tektonskih promjena vani ili kod nas bojim se da nikada nećemo više gledati te razine…
Očito je premalo raspoloženih prodavatelja.
Očito je ekipa nanjušila idealan trenutak za ulazak
da je meni para i ja bi kupovao i to puno..
Ajde drago mi je da si priznao o cemu je rjec