Smijesno, da ovakva stvar moze ovako srusit burzu. Na businessu pise: Sanaderova ostavka najvise pogodila brodare i gradevinare. Kakve on veze ima sa jednim Jadroplovom ili Atlantskom!? A sta da je Milanovic dao ostavku? Sta bi onda pali 2%? Ili bi srusila neke druge grane industrije!? Najbolja rijec za ovo je: Tragikomicno. Da nisam u minusu bih rasprodao sve i trgovao na nekim drugim trzistima.
Po 4.put pisem ovaj post. Mozda nesto srede djelatnici PD da mi ovaj put i objave isti.
Hebe mi se odustao sam od prodaje bio sam ja i u gorim minusima, jedva čekam da vidim današnji promet jer ipak ovo netko i kupuje. Posebno me interesira PTKM koja je već sad zarikala 20%, a Polančec priča o rasprodaji državne imovine, ma nema teorije da prodam, molio bih malo jači pad, možete vi i bolje
MatLalic2
Ma ja sam kupio 100 komada neki dan prodao na 1140 i mislim da se više neću vraćati u ATPL kad ono nisam izdržao, je da sam prodao 150 komada ali nisam imao hrabrosti ponovno se potpuno vratiti.
Smijesno, da ovakva stvar moze ovako srusit burzu. Na businessu pise: Sanaderova ostavka najvise pogodila brodare i gradevinare. Kakve on veze ima sa jednim Jadroplovom ili Atlantskom!? A sta da je Milanovic dao ostavku? Sta bi onda pali 2%? Ili bi srusila neke druge grane industrije!? Najbolja rijec za ovo je: Tragikomicno. Da nisam u minusu bih rasprodao sve i trgovao na nekim drugim trzistima.
Po 4.put pisem ovaj post. Mozda nesto srede djelatnici PD da mi ovaj put i objave isti.
takva vijest bi trebala podignuti burzu, a ne spuštati. [lol]
Mislim da je način na koji je otišao jako loš za burzu. Nije dao uvjerljive razloge. Neizvjesnost nikada ne radi u korist tržišta kapitala.
Burza se oporavlja jedino oni koji su u blokadi izgleda budu
platili cijenu ..
Kakve veze ima TNPL sa sanaderom pa
oni sve svoje novce zarađuju vani..
MatLalic2
Ma ja sam kupio 100 komada neki dan prodao na 1140 i mislim da se više neću vraćati u ATPL kad ono nisam izdržao, je da sam prodao 150 komada ali nisam imao hrabrosti ponovno se potpuno vratiti.
hehe i ja prodao po 1130 prošli tjedan 20 komandosa, i čekao i dočekao, bit će za burek, našel sam super pekarnu tu di sam na moru, burek pre pre dobar. I od sira i od mesa. hehe
Da bi bio predsjednik RH nakon izbora moraš zamrznuti funkcije sve u stranci,
to je Sanader napravio ali prije, sigurno će se on kanditirati za predsjednika RH ali i iz redova HDZ-a pa će biti on ili netko iz HDZ-a predsjednik………
Nije dao uvjerljive razloge. Neizvjesnost nikada ne radi u korist tržišta kapitala.
al zar smo ih stvarno očekivali….
ja sam očekivao govor od stoljeća 7. i nije me razočarao [smiley]
da je dao nešto konkretno, još bi nekako i znali nešto. Ono što sam ja ‘uhvatio’ u letu iz govora je: da j epotrebna politička odluka EU da natjera sloveniju da popusti, i za 3 mjeseca evo i nas u EU. Što se tiče stanja, kriza polako nagriza (baš tim riječima, blago njemu ako njega tek i samo nagriza).