Kolege,iskreno mislim da nije dobra situacija na HTK te imam osjecaj da se ceka samo malo losije vijesti izvana odnosno jace crvenilo pa sljedi stampedo ovdje kod nas,ako je jako zelenilo vani,skoro da niti ne mrdnemo ili lagani nelikvidni plus gotovo beznacajan…
mislim da treba u najmanju ruku biti pola pola u dionicama/ cash te cekati izvjesca za 2H pa ako budu losa, a sve govori da ce biti i losija nego li se uopce i nadamo,biti ce double bottom iliti tek nesto iznad..
no oprez u svakom slucaju
kaže Ljubo da smo sa -6,7% dobro i prošli
Ljubo Jurčić: Očekivao sam pad od 8%, prava kriza stiže ujesen
poruka za ekipu koja otkida na -6,7% BDP: Prodajte! (ak imate kaj, hehe)
Ali kome gubica, neam uopće bida na tim dionicama, pa nismo svi u superlikvidnim ka ti [wink]
kakvo otvaranje atpl, puš pauza 10 minuta pa tek nastavak… [rolleyes]
Vrijeme je za promijeniti klimu.
Molim da mi se javi (može i na pm da ne spamamo ovdje) netko sa srednjeg jadrana. zanima me kakvo je more za kupanje, vrijeme ovih dana, i ima li onih kiša svaki dan kao u prognozama??
Prošli tjedan su bili godišnji odmori.
Šta je sad?
Popravilo se vrijeme pa su majstori ostali na moru !? [lol]
poruka za ekipu koja otkida na -6,7% BDP: Prodajte! (ak imate kaj, hehe)
Ja bi da mi se proda ATPL po 1100 ako ima nekih zainteresiranih može i na pm. [wink]
Hoćeli tko stati na kraj ovoj bandi lopovskoj ( domoljubima)
Hoće li Crobex danas nadoknadit ono što su indexi u EU jučer ostvarili rast preko 2% ili će ga majstori stiskat kao obično do sad
Slažem se sa tobom kolega uskoro ću napravit tablicu usporedbe Crobex sa FTSE DAX CAC
u nazad 10 dana pa čemo vidjeti točno koliko nas ovi naši navlače prema dolje..