Današnji dan je crobex dobro i prošao.
Poslje vijesti o padu BDP od – 6.7%,ali uz "pomoć" i zelenilo EU,završili u malom plusu.
Ovo sa BDP je bilo i očekivano,čak su neki predviđali i -8%
Sve to nije ružićasto ni bajno,ali je najgore da mi + ispred BDP nećemo vidjeti još najvjerojatnije buduća 3 do 4Q.
Upravo jucer produljio orocenje za daljnjih mjesec dana [wink]. Ja to vrtim mjesec za mjesec pa gledam kakva je situacija i onda donosim odluku produljit, prebacit na brokerski ili kaj vec.
[/quote]
Šta ti nije bolje onda stavit u novčani fond ?
[/quote]
Ja mu to govorim već dva mjeseca ali ko da govorim balvanu, možda će žene imati više uspijeha [lol]
Evo ja zveknuo Europlus na 7,27 u petak ujutro, a sada je već tečaj 7.305
zakaj mi druže febo vidimo tri vaše slike sa strane …dosad je znal biti neko u duplikatu al tri iste još nisam vidla nikad [lol]
Zato jer ja vrijedim za trojicu
…ili je to od previše zagorskog direktora [lol]
zakaj mi druže febo vidimo tri vaše slike sa strane …dosad je znal biti neko u duplikatu al tri iste još nisam vidla nikad [lol]
..samo da znaš tvoje su trenutno dvi…
Ja mu to govorim već dva mjeseca ali ko da govorim balvanu, možda će žene imati više uspijeha [lol]
Ne da mi se zajebavat za tak malu razliku u prinosu sa odlaskom u ZABU potpisivat papire. Usput, orocenje je totalni defanzivni dio jer za to da se dogodi kakav kraval u zemlji ti garantira drzava do 400 somova, dok u novcanim fondovima nit ti itko garantira da ce prinosi biti veci neg sto su kamate na orocenja niti ti itko za slucaj da fond vrisne garantira da bus izvukao ista van. Pricali smo o tome x puta – svak ima svoje zasto i zato.
Zato jer ja vrijedim za trojicu
…ili je to od previše zagorskog direktora [lol]
…dosta mi je kaj sam šefica ,direktora ne trebam [lol]…čak ni f čaši [tongue]
Ne da mi se zajebavat za tak malu razliku u prinosu sa odlaskom u ZABU potpisivat papire. Usput, orocenje je totalni defanzivni dio jer za to da se dogodi kakav kraval u zemlji ti garantira drzava do 400 somova, dok u novcanim fondovima nit ti itko garantira da ce prinosi biti veci neg sto su kamate na orocenja niti ti itko za slucaj da fond vrisne garantira da bus izvukao ista van. Pricali smo o tome x puta – svak ima svoje zasto i zato.
[/quote]
da se dogodi taj kraval bi vidio kako bi ti garantirali…..
[/quote]
da se dogodi taj kraval bi vidio kako bi ti garantirali…..
[/quote]
Znam. Imam iskustva sa starom deviznom stednjom. Ali u takvim situacijama bar na rate mozes izvuc nesto. Iz fondova mozes pisat kuci propalo.
Hoće li Crobex danas nadoknadit ono što su indexi u EU jučer ostvarili rast preko 2% ili će ga majstori stiskat kao obično do sad