Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam očekivao rast jer zašto držati lovu u banci ako ti KTE ne pokriva inflaciju.

[/quote]

Trenutne kamate itekako pokrivaju inflaciju i jos ti donose i zaradu

"Ovo je očekivano", komentirala je za SEEbiz Sandra Švaljek, ravnateljica Ekonomskog Instituta i predsjednica Ekonomskog vijeća osvrćući se na službeni podatak o padu BDP-a za velikih 6,7 posto u prvom tromjesečju 2009.

http://www.seebiz.eu/hr/analize/svaljek-pad-bdp-a-je-ocekivan%2c-na-godisnjoj-razini-pad-izmedu-4-i-5%25,49540.html

PLANOVI
Ivan Šuker: Fina će biti nacionalna rejting agencija
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – "Hrvatskoj treba nacionalna rejting agencija", zaključio je Darko Tipurić, član Ekonomskog vijeća, koji u tom smjeru vidi razvoj Fine.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/ivan-suker-fina-ce-biti-nacionalna-rejting-agencija,49526.html

Sustavno rušenje burze kojem nema kraja štabi bilo da se vani indexi crvene kad će ovaj lopovluk prestati

A kako izgleda nesustavno rušenje?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Vaš link
A što se tiče dinamike, već sada država moram imati kvalitetan uvid i jasnu sliku o državnim financijama. Mislim tu prvenstveno na Vladu, jer ministar Šuker mora reći ministrima kako stoje stvari u javnim financijama kako bi se na vrijeme mogli pripremiti na rezove u svojim resorima. Inače se može dogoditi da ih takve informacije zateknu i da im manevarski prostor bude puno manji.“ – rekao nam je Grčić, koji ne gleda s optimizmon na nadolazeću jesen.
[lol] [lol] [lol] [lol]
Ovdje upišite svoj komentar…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Cekajte rezultate za Q2.
tu cak nebih RDiG gledao vec bilancu pa kad se nakalemi stotina milijuna kretkorocnih kredita sa kta 10%, kod 80% firmi
Tko ce to vratit?

Refinancirat ce uz nize kamatne stope. Sigurno ce i jedan mali dio onih 442 mlrd. eura zavrsiti u rukama nasih poduzeca [smiley].

You either do it right or you get eliminated!

Ja sam očekivao rast jer zašto držati lovu u banci ako ti KTE ne pokriva inflaciju.

[/quote]

[/quote]

Da, ali samo u reklamnim uradcima!

klasa optimist, nisu rekli koje godine

PROCJENE
RBA: Oporavak domaćeg gospodarstva tek u drugom dijelu godine

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/rba-oporavak-domaceg-gospodarstva-tek-u-drugom-dijelu-godine,49563.html

Opet pišete o bankarstvu, pa već vidim trabunjanja nekih, znate kako kaže ona stara, šutnja je zlato.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Inflacija je trenutno 3,9% – godisnja kamata na 3-mjesecno orocenje kuna je 5%. Na dulje rokove je kamata veca. O kakvoj reklami baljezgate kolega?

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Inflacija je trenutno 3,9% – godisnja kamata na 3-mjesecno orocenje kuna je 5%. Na dulje rokove je kamata veca. O kakvoj reklami baljezgate kolega?
[/quote]

pa hajde ti onda lijepo oroči svoje skup… ovaj vrijedne kune ak si frajer.

I'LL BE BACK

Dobra transakcija na ULPL u 15:36,22
Trezor?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close