Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pad gdp-a blizu 7%.
super, glavno da pratimo dali se europa zeleni.

Smijarija.
Koma.

čovjek bi očekivao pad crobexa od jedno 5% poslije ove objave

ali kod nas to ionako nikoga ne zabrinjava

[/quote]

vi ko da ste pali s marsa, ko to nije očekivo nek se ostavi ovog……veliko pitanje je sad
2010 i 2011 godina a kakav 1,2,3 Q u ovoj godini…!!!!!!!
pratite naruđbe u proizvodnji i više vam bude jasnije….mislim na naruđbe u našoj
proizvodnji a ne u USA ili sjevernom polu……

pad gdp-a blizu 7%.

Smijarija.
Koma.

[/quote]
Mislim da smo mi odradili i gdp i L. Brotherse i svinjsku gripu još pri padu crobija sa 5400 na 1200, a to je laganih 80%, treba bacit oko na sjeverne susjede mađare, koji između ostalog imaju i omču MMF-a oko vrata,a toliko zaribali nisu. Koliko su ono pali ameri? Da se nalazimo na crobexu od 3500 pad od 5% bi bio logičan, ovako nije [bye]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pola prometa na ATPL i HT.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.894,40 0.13% 7.911.887,57 kn 7.911.887,57 kn 0,00 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

pad gdp-a blizu 7%.

Smijarija.
Koma.

[/quote]
zato što je ovo kod nas "u skladu sa očekivanjima" (a neki i vide bijele miševe).

No činjenica je i to da je bar pola dionica na ZSE i dalje unatoč svemu (računajući na pad u poslovanju koji se očekuje) često i osjetno fundamentalno podcijenjena… mi zapravo nemamo unatoč tome neki fundamentalni razlog za "pad burze", stvar je jedino što, kako i koliko odradi "psihologija".

pad gdp-a blizu 7%.

Smijarija.
Koma.

Za 3.5% pad u 2009 treba nam pad od 2-3% u narednim kvartalima.
Nema sanse

hehe, pa koma je kad nemaš dionice. kolki je bio pad GDP-a u 2008. pa je index burze pao 80%? Jesi tada imo dionice ili cash?

Ono što misliš ti, misle uglavnom i svi (ili većina). nisi ni po čemu poseban nit si genijalac. prema tome kaj je tu čudno? Ak si u cashu ti, ne boj se u cashu je i Pero iza ćoška… pa tko će onda rušiti?ja ne kažem da nećemo pasti (ili rasti) ali ne znam kaj se ti tu čudiš.

I'LL BE BACK

Cekajte rezultate za Q2.
tu cak nebih RDiG gledao vec bilancu pa kad se nakalemi stotina milijuna kretkorocnih kredita sa kta 10%, kod 80% firmi
Tko ce to vratit?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ja sam očekivao rast jer zašto držati lovu u banci ako ti KTE ne pokriva inflaciju.

Cekajte rezultate za Q2.
tu cak nebih RDiG gledao vec bilancu pa kad se nakalemi stotina milijuna kretkorocnih kredita sa kta 10%, kod 80% firmi
Tko ce to vratit?

pa čuj… znam da Ledo ne bu imo s tim problema… evo baš sam si kupil Kinga.. uostalom dionice se ne bi trebale kupovati za 2Q 2009 nego za 2Q 2012…

I'LL BE BACK

Cekajte rezultate za Q2.
Tko ce to vratit?

Ti imaš love, pa vrati ti, pomogni im malo, a ne soli pamet ljudima konstantno, Stojiću.
Daj nabaci sneku analizu, da se malo nasmijem. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zasto petrokemija tolko pada nevidim nikakav razlog padu od 5.5%

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

pokušavam cijelo vrijeme uletit ali nikako ne uspjeva

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Sustavno rušenje burze kojem nema kraja štabi bilo da se vani indexi crvene kad će ovaj lopovluk prestati

New Report

Close