Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako se to može tako nazvati, otvaranje sa 225 000 kn

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

12 transakcija u 5 minuta [yawn]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Uz ovakovu likvidnost samo jedan smjer je izvjestan bez obzira na europu aziju afriku i grčku. [bye]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

…ma samo neka netko malo povuče okidač-svi su kešovci nestrpljivi…možda sam i ja djelomično u takvima…samo jedan znak i ode to goreeeeeeeeeee…bute vidli…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

OMF ne kupuju
OIF ne kupuju.
Broekri slabo.
Ekipa polako na odmor.
Sta ce tek biti 01.08-01.09

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

koliko ocekujete GDP RH
ja -4%

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Naša burza je pod dugoročnim stresom crvenila
znatno dulje od Evrope i Amerike..
kada se stvari okrenu na zeleno odjednom će novci ponovo
početi stizati…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Kaj ne gledate odjednom Evropu
vidim da su potegnuli u zeleno ..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

koliko ocekujete GDP RH
ja -4%

Ja bi bio zadovoljan s toliko (Q na Q)

-5,5%

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

koliko ocekujete GDP RH
ja -4%

Ja bi bio zadovoljan s toliko (Q na Q)

-5,5%
[/quote]

zeleno će bit kad promet dođe do nule!

danas su skoro uspjeli! [lol]

OMF ne kupuju
OIF ne kupuju.
Broekri slabo.
Ekipa polako na odmor.
Sta ce tek biti 01.08-01.09

[/quote]

to je dobro…ne mora nitko kupovati. ja bih samo da se prodaje. što se više proda, to je bolje.

I'LL BE BACK

New Report

Close