Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro što se sutra ne radi pa će se za to vrijeme i vani situacija malo iskristalizirati jerbo mi se čini da ni oni ne znaju šta bi i kud bi.

who dares, wins

Haahahahahha
CRAL opet ide nebu pod oblake….. 111%
E, jel se ko seća ono 2007 posle HTa kak je bilo dok su transakcije poništili 600% ili tak neka nebuloza,….
U ti majku i CRAL ko da eroplani imaju dupla krila ili kaj već.
[wink]

to si mogu Mesiću zahvalit i njegovom trkeljanju pred kinezima.

strpljen..spašen Time is on my side

Dobro što se sutra ne radi pa će se za to vrijeme i vani situacija malo iskristalizirati jerbo mi se čini da ni oni ne znaju šta bi i kud bi.

Meni se čini da su oni već sada u
debelom zelenom kad već spominjemo…
u prosjeku oko +2,5%
a Austrijska burza na +4,6%
Mislim da oni znaju kud bi
ali mi ne znamo jer smo
opet manje rasli od njih..

To je baš dobro. Sada je bar jasno da smo i službeno najgora burza na svijetu. Ili najgori dioničari, kako god hoćete.

Evo Rusi su danas narasli +7,5% pa su samo na 15-ak % minusa od nedavnog vrha, dočim smo mi na -18% od istog tog vrha (s malim izgledom da dalje rastemo jer više očito nitko nije voljan kupovati u korekciji).

Da, danas se vani raste, ali kad do petka opet okrene sve niz brdo, eh, opet ćemo biti prvi u tom padu. Ipak su Hrvati najnapredniji u svemu…uvijek najbolji…za prodaju spremni…
[thumbsup]

Pošto smo imali neradni ponedjeljak,pa opet sutra neradni dan,očito je da se crobex potpuno pogubio,nezna da li da prati EU od ponedjeljka i velikog pada ili današnji rast,ili pratiti futures U.S.
Danas je Eu muški potegnila i sanirala pad od ponedjeljka,ali su rasli na zelenilo futuresa,a sutra bi opet se mogli malo ohladiti.
Crobex je izgubi kompas,samo još treba da u petak mislimo svojom glavom. [lol]

Uvaženi kolega milijarder molim da sada posipate ZVZD po bidu, sad je prilika.
SAd ili nikad, evo bida već 16 komada do 3500.

Brže dok ima! [smiley]

Ja ispucao municiju, a sada vama laka noć na bidu naše Zvjezdane, načekati će te se! [lol] [lol] [yawn]

Uvaženi kolega milijarder molim da sada posipate ZVZD po bidu, sad je prilika.
SAd ili nikad, evo bida već 16 komada do 3500.

Brže dok ima! [smiley]

Ja ispucao municiju, a sada vama laka noć na bidu naše Zvjezdane, načekati će te se! [lol] [lol] [yawn]
[/quote]

Ne brini, ništa zato.Ja nemam municije, ali imam nešto kao farmeri kada plaše svrake.
Strašila.
[tongue]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zagrebačka burza: Luka Ploče najjača u tri tjedna, Luka Rijeka u lipnju oslabila 22%

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-luka-ploce-najjaca-u-tri-tjedna%2c-luka-rijeka-u-lipnju-oslabila-22%25,49187.html

Mlađan Dinkić: Hrvatski dobavaljači autodijelova imaju šanse za poslove s Fiatom

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/mladan-dinkic-hrvatski-dobavaljaci-autodijelova-imaju-sanse-za-poslove-s-fiatom,49198.html

Samo bih htio napomenuti da je LKRI pala sveukupno preko 50%

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

A nisi napomenuo i da je napumpana do bola?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.seebiz.eu/hr/novcano-trziste/obveznice/hbor-odustao-od-obveznica-nitko-nije-htio-prihvatiti-kamatu-ispod-8%2c5%25!,49228.html

Evo je ono o čemu sam nekidan pokušao napisati na ovoj temi.Ako je ovo istina meni se čini da je to manje loše(nikako dobro) a sad ću vam reći iz kojeg razloga.

Inače svi ti stranci su gamad svjetska ti isti iz RBS koji su bili zaduženi za posao plasiranja prije dan dva objavili kako Hrvatskoj treba MMF i normalno da nitko neće uzeti obveznice sa nižim kamatama.

No da se vratim zašto je to po meni ne dobro, nego manje loše: iz tog razloga što sustavu u kojem je nelikvidnost poprimila več kronične razmjere prijeti totalni kolaps a to bi ekipu zadužene za riješavanje istog
problema trebalo natjerati da umjesto plasiranja obveznica potraže asistenciju MMF već u jesen.

U protivnom ukoliko se bude išlo na dodatno zaduživanje u obveznicama mislim da će se prolongirati ono najgore te bi se u takvom scenariju angažman MMF tražio u proljeće sljedeće godine što bi svakako bilo lošije jer bi samo prolongiralo problem.

Nisam zagovaratelj nikakvih ni MMF-ova(da me se neshvati krivo), niti volim da nam stranci pomažu, niti volim kad u ovakvim situacijama Država mora tražiti ikakvu pomoć ali jednostavno nema love i moramo rješiti situaciju na onaj način kako je to u ovom trenutku moguće …

…jer jedna je HRVATSKA.

LEAVE THE WORLD BEHINED

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/vujcic-postoje-naznake-oporavka%2c-ali-bit-ce-jos-problema-za-realni-sektor,49244.html

New Report

Close