Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam u krizi al narkomanskoj čekam petak i onda bonkas pa u Gallery [kiss]

Frende da nisi popušio na burzi kao i svi nebi ni znao da je kriza.

Da su kod nas banke propale sigurno bi ih sanirali sa ovih miljardu ipo kuna koje sad seljaci traže.

Kriza kod nas sinonim za nešto drugo.

Aj sad živio dobro kažeš nema smisla.

[kiss]Rumeni [kiss]

E svaka čast medi ovo je prava istina..!
Kakva se vama svima tu na forumu dogodila kriza, osim kaj se popušila lova na burzi?
Ajde nek se javi jedan kome je ova "kriza" donijela neke promjene u životu..
Kriza je onom koji je stavio i zadnju lipu na burzu, popušio i sad je u gov..ma..
Al ljudi koji ne trguju na burzi, pa oni ni nemaju pojma da je ikakva kriza !
[/quote]
Da nema stotine tisuća ovisnika o državnoj grbi a što se btw. da rješit da se ima volje,imali bi crobex od bar 5000. Ovako je kriza, sam kriza traje od 1992.
[/quote]

Meni nije kriza, drug tito je rakeao snadji se druže!
Svi smomi više manje sami odgovorni za naš život, svatko ima izbora, kome ne paše, neka se seli!

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

.. i da niko nema dionice!

milina! [wink]

Lupas gluposti.

milina! [wink]

Lupas gluposti.
[/quote]

pa jel imaš dionice?

I'LL BE BACK

milina! [wink]

Lupas gluposti.
[/quote]

pa jel imaš dionice?
[/quote]

Naravno. Jedini period kad sam bio 100% u cashu je bilo od trenutka prosle godine kad sam rasprodao sve na cijenama ATPL 2500-2000, IGH 8000, KOEI 910, DLKV 760 i ne znam vise sto sam tad imao, pa sve do crobexa nesto iznad 12xx kad sam za prvo kupio DLKV na 223.

ima li itko od vas ovdje na forumu dionice

evo da se i ja bacim u raspravu. nažalost od nekoliko mojih frendova, žene i ili/cure dobile su otkaz u zadnjih par mjeseci. oni sada imaju jednu plaču manje i nije im baš svejedno. jes da su to bile neke idi mi dođi mi firme i ja se u tim firmama baš nikad ne bih osjećao "uhljebljeno", ali svejedno. Iako… jedna je čak dobila otkaz u d.d. izlistan na ZSE. Nije doduše otkaz nego joj nisu produžili ugovor o radu…

I'LL BE BACK

evo da se i ja bacim u raspravu. nažalost od nekoliko mojih frendova, žene i ili/cure dobile su otkaz u zadnjih par mjeseci. oni sada imaju jednu plaču manje i nije im baš svejedno. jes da su to bile neke idi mi dođi mi firme i ja se u tim firmama baš nikad ne bih osjećao "uhljebljeno", ali svejedno. Iako… jedna je čak dobila otkaz u d.d. izlistan na ZSE. Nije doduše otkaz nego joj nisu produžili ugovor o radu…

ah pa to je normalno, to su ugovori na odredjeno

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

milina! [wink]

Lupas gluposti.
[/quote]

pa jel imaš dionice?
[/quote]

Naravno.
[/quote]

e jebat ga onda. kako ćemo onda rasti? prodaj [tongue]

I'LL BE BACK

milina! [wink]

Lupas gluposti.
[/quote]

pa jel imaš dionice?
[/quote]

Naravno.
[/quote]

e jebat ga onda. kako ćemo onda rasti? prodaj [tongue]
[/quote]

Pa hocu kad dodje vrijeme [wink]

Pa rast kamata na kredite, jačanje kune, porast cijena hrane, zaustavljeni rast plaća, itd…
Osjete svi da je kriza, samo to nije ništa što se već u prošlosti nije događalo.

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Pa rast kamata na kredite, jačanje kune, porast cijena hrane, zaustavljeni rast plaća, itd…
Osjete svi da je kriza, samo to nije ništa što se već u prošlosti nije događalo.
[/quote]

Otkad je Hrvatska drzava to se jos NIJE dogodilo: place su konstantno rasle (ja se dobro sjecam placa od 100-200 DM tamo 1991-1992, kamate su padale (bile su po 14% prije neg su dosle strane banke tamo 1996), cijene hrane, goriva (litra je bila ispod 1 DM) , nekretnina i cega hoces su bile bitno manje neg danas. Daj mi reci sto se to vec dogodilo u proslosti (pricamo o HR a ne o SFRJ)?

p.s.
Kuna FYI varira u rasponu 7,1-7,55 konstantno

Vi brkate osnovne pojmove.

Ima ona stara poslovica koja kaže:

DA BOG DA IMO, PA NEMO.

Tu je stvar. Imali smo rat, inflaciju, strava, ali se situacija kasnije poboljšavala. Imali smo CROBEX na 5400 itd. Sada nam je bolje sigurno nego 1992. godine, ali ljudi se ne vole vraćati na lošije, uglavnom, pa zato i je kukanje. To je kao da živiš u trosobnom stanu s jednim djetetom, a sada morate se gurati u garsonjeri.

Zato je hedonizam "loš", jer ne prihvaća promjene na lošije. I zato toliko blještavila i kvazi sjaja…to je to.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close