Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

po meni mmf ako i dojde ne donosi nista lose na tk i ovako smo osli u p.m

Što prije dođe MMF to bolje i za Hrvatsku i za TK!

Zatvorit će se sve rupe u proračunu, naravno bit će i nepopularnih mjera ali kad nemožemo sami onda nek nas netko jaši.

Drugo po meni što prije potaknuti likvidnost jer bez toga [bye]

U ostalom kriza kod nas još nije ni došla, došlo je na naplatu zajebancija svih prethodnih godina a kriza se najviše manifestirala na TK jer je on sam najviše i "rastavljen" a sve ostalo…..

LEAVE THE WORLD BEHINED

U ostalom kriza kod nas još nije ni došla, došlo je na naplatu zajebancija svih prethodnih godina a kriza se najviše manifestirala na TK jer je on sam najviše i "rastavljen" a sve ostalo…..

…rece pisac i osta ziv nakon ovakve gluposti.

Moj broker isto nema straha zaradio je
više od mene do sada !!!
Baš sam se obogatio na ovoj burzi i to za čir na želudcu !

jesi li razmisljao o stednji kao depozit? ili da smanjis cifru za ulaganje na burzu? mozda usporis rast čira na želucu…govorim iz iskustva…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

A reci ti meni frende jel propala možda koja banka kod nas??

Jel propalo možda tržište nekretnina (Je cijene su pal sa 2000Eura na 1980Eura)???

Možda koja kartičarska kuća kod nas posluje loše???

Hebiga izvoz imamo jak pa nam je to malo fasovalo (drvene stolice, šajbe za aute, i oni kako se zovu što Bakić kupuje a proizvode plastične kante???

Ajde molm te ti i kriza ….nema para i točka ….ali nije ih nikada ni bilo!

One pare koje su bile na TK su i dalje tu samo u banci a ne na TK…. ljudi fino oročili..pojeli ih krokodili!!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

[/quote]

Jel propalo možda tržište nekretnina (Je cijene su pal sa 2000Eura na 1980Eura)???

Hebiga izvoz imamo jak pa nam je to malo fasovalo (drvene stolice, šajbe za aute, i oni kako se zovu što Bakić kupuje a proizvode plastične kante???

One pare koje su bile na TK su i dalje tu samo u banci a ne na TK…. ljudi fino oročili..pojeli ih krokodili!!!!
[/quote]

Znaci po tebi su realni sektor samo banke, karticarske kuce i trziste nekretnina po kojima se vidi jesmo li u krizi ili ne?? Super. Bar znam da onda ne trebam gubiti vijeme na ikakvu raspravu s tobom jer nema smisla.

p.s.
Par somova (nece namjerno nitko objaviti koliko) otpustenih, x tisuca novoinsolventnih poslovnih subjekata to je, naravno, nista.

Treba malo i strpljenja , svi bi u tjedan dva 20% zarade – ma nemojte molim vas… [lol]

Hvala Vam na kecu...

[/quote]

[/quote]

Znaci po tebi su realni sektor samo banke, karticarske kuce i trziste nekretnina po kojima se vidi jesmo li u krizi ili ne?? Super. Bar znam da onda ne trebam gubiti vijeme na ikakvu raspravu s tobom jer nema smisla.
[/quote]

Pesek, realni sektor kod nas U SAMO JEDNOM PROBLEMU —–NEMA LOVE,NELIKVIDNOST FRENDE NELIKVIDNOST. A ZAŠTO NEMA LOVE????

To je problem realnog sektora—- NELIKVIDNOST! A ZAŠTO NEMA LOVE???

A izvoza kao da i nemamo i onda koji su to problemi u realnom sektoru???

LEAVE THE WORLD BEHINED

Pesek, realni sektor kod nas U SAMO JEDNOM PROBLEMU —–NEMA LOVE,NELIKVIDNOST FRENDE NELIKVIDNOST. A ZAŠTO NEMA LOVE????
To je problem realnog sektora—- NELIKVIDNOST! A ZAŠTO NEMA LOVE???
A izvoza kao da i nemamo i onda koji su to problemi u realnom sektoru???

Kao sto rekoh – nema smisla raspravljat. Evo, ubio si me "argumentima" da nismo u krizi [tongue]

SJEČA GLAVA
Krivci za katastrofu Ine: A što ćemo sa Šukerom i Polančecom?

http://seebiz.eu/hr/komentari/sinisa-malus/krivci-za-katastrofu-ine-a-sto-cemo-sa-sukerom-i-polancecom%3f,49050.html

***obrisano***

PRVI U REGIJI
Jako Andabak: Dionice Hajduka uskoro na Zagrebačkoj burzi
http://seebiz.eu/hr/burze/andabak-dionice-hajduka-uskoro-na-zagrebackoj-burzi,49064.html

Treba malo i strpljenja , svi bi u tjedan dva 20% zarade – ma nemojte molim vas… [lol]

kaj ti je?!?!?!?! 20%
pa ajde ja bi i s tim bil zadovoljan. A ženska, a DC2, a hiža, a suleraj…..
Pajdo, 200% (dvije stotine posto)…..a i to bi malo bilo.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

New Report

Close