Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam misljenja da nece biti tako. ono je bila situacija u kojoj se mnogi nisu snašli sto se desava. prije mjesec dane se pokazalo kako trziste raste cim se pojavi stranac. slijedeci put ce biti još brze jer svi cekaju a vani se situacija smiruje.
a mozda nas sad i neki bogati kinez vidi na tv-u i zamisli se. u stvari mislim da bi njima jako lijepo sjeo koji hotel na jadranu. htpk recimo. ceka privatizaciju a od tamo je i marko polo bio. pazi simbolike… ili korf?? e to bi bio posao..

"Ko izgubi dobitak, dobije gubitak"

Crobex je u 2009. još uvijek nekih 8% u plusu… za razliku od amera, njemaca, francuza….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Neznam na koje zemlje sugerirate, vjerojatno madjarsku i sl. Zaboravljate da u tim zemljama postoji proizvodnja za razliku od hrvatske.

Ja jednostavno ne vidim sta nas moze izvuc izovog gliba, korumpirana vlast, sve banke privatizirane i uz to nanjusile krv, zelja za ostankom hdz-a na vlasti pod svaku cjenu (citaj poljoprivrednici, skolstvo..), vec spomenuto nepostojanje proizvodnje, uvoz i samo uvoz.. ma ne znam di god pogledam samo crnilo. Da ne bude zabune 95% sam unutra.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

A zašto mi padamo više od BIH
meni se čini da su oni puno goroj situaciji

bosanci su manje materijalisti pa ih manje dira.

A zašto mi padamo više od BIH

Mi smo ipak svojevrsne zvijezde – zvijezde PADALICE
(vi’š kak sam romantičan)
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Htio bih čestitati svim investitorima na našoj dragoj ZSE jer smo se napokon osamostalili i više ne ovisimo o svijetskim trendovima nego sami stvaramo svoje trendove neovisno o bilo čemu pa i zdravom razumu. Više neće biti dovoljno da neki bankar u americi prdne ili da pajcek u mexicu kihne pa da zarolamo u crveno danima. A ne, mi smo dokazali da sve to možemo i sami..
pozdrav svim hrvatskim investitorima ma gdje bili.

A zašto bi pratili svijet kad smo mi u vecim govnima od njih. I kraj im se ne nazire, za koji dan možemo očekivati novo zaduženje kod domačih bankara. Živjeli!

ps nego zna li ko kako je prosla ona ideja o isplati plaća u javnom sektoru na ruke? kome je uopće predložena, ekonomskom vijeću?
[/quote]

da da, a 2007. je bilo med i mlijeko kolko se sječam.
Pa od kada postoji hrvatska nam država konstantno se priča kako smo na rubu propasti.

strpljen..spašen Time is on my side

strah od gubitka je puno veća nego strah od dobitka …

ali barem koliko čitam kod nas prvih deset dioničara ne prodaje svoje dionice u velikoj večini dionica ,

valjda bi to značilo da imaju kolko tolko povjerenja u svoje firme …

kakav strah od dobitka te spopo!? [lol]

Dobitci su mali, nebum rekel retki, ali ih ima.
I nema straha – dok je v puški praha. E tak!
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Moj broker isto nema straha zaradio je
više od mene do sada !!!
Baš sam se obogatio na ovoj burzi i to za čir na želudcu !

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Fear and Loathing in Pranjani !!!
http://www.osijek031.com/video/rakijada-pranjani/rakijada-pranjani-05-fear-and-loathing-video_6ceb885a3.html

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Crne prognoze RBS-a: Hrvatska će vrlo brzo spas tražiti od MMF-a!
Business.hr
23.06.2009 16:27
Pročitaj komentare (12) /forum/Default.aspx?page=subject&forum=5bca00b1-8335-46d6-994d-036b2e4536a9&subject=cc1137d1-6e85-4623-8029-8f709ce6c707
Pročitajte sve komentare na forumu (12)
dad4d8da-14ae-4d35-a278-e8d2d87f1858
Ocijenite članak (1)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.
„Hrvatska će, baš kao i Bugarska, obzirom na tešku borbu za obuzdavanje proračunskog deficita i otplatu vanjskog duga, vjerojatno tražiti novac za spas proračuna od Međunarodnog monetarnog fonda“, predviđa analitičar Royal Bank of Scotland.

Timothy Ash, analitičar RBS za tržišta u razvoju, dodao je kako očekuje da će se Hrvatska i Bugarska „vrlo brzo“ obratiti MMF-u za pomoć, a prenosi Bloomberg.

„Ovisno o tome koliko će situacija biti loša, u tom bi im se mogla pridružiti i Litva“, rekao je Ash.

Bloomberg u članku o RBS-ovim crnim prognozama ponavlja svibanjsku prognozu guvernera HNB-a Željka Rohatinskog o padu hrvatskog BDP-a u 2009. za čak četiri posto, te daljnjem padu potrošnje i ulaganja.

New Report

Close