ovku banditsu mašineriju nema nitko kao mi ovi banditi sruše burzu za 10% iz dosade razlog kaže nismo kupili na vrijeme pa moramo srušit to samo u našoj ljepoj ima i nigdje više
Može li mi netko od upućenih objasniti kako je moguć ovakav slučaj….
Dionica je srušena u blokadu….čeka se očitovanje uprave…..nakon toga dolazi obavijest na zse da ce trgovanje dionicom nastaviti u 14:32…..Ja čekam da stavim nalog na prodaju odmah nakon odblokiranja, jer mi online trader od brokera to onemogućava prije toga……U 14:32:30 (vrijeme na investoru) se dionica odblokira…..ja zelim staviti nalog na prodaju, medjutim već je prošao drugi nalog i jedna transakcija je izvrsena u 14:32:01 (vrijeme na investoru)…..
Htio bih čestitati svim investitorima na našoj dragoj ZSE jer smo se napokon osamostalili i više ne ovisimo o svijetskim trendovima nego sami stvaramo svoje trendove neovisno o bilo čemu pa i zdravom razumu. Više neće biti dovoljno da neki bankar u americi prdne ili da pajcek u mexicu kihne pa da zarolamo u crveno danima. A ne, mi smo dokazali da sve to možemo i sami..
pozdrav svim hrvatskim investitorima ma gdje bili.
A zašto bi pratili svijet kad smo mi u vecim govnima od njih. I kraj im se ne nazire, za koji dan možemo očekivati novo zaduženje kod domačih bankara. Živjeli!
ps nego zna li ko kako je prosla ona ideja o isplati plaća u javnom sektoru na ruke? kome je uopće predložena, ekonomskom vijeću?
[/quote]
A od koga smo mi to gori pogledaj malo koliko su druge zemlje zadužene pa onda pričaj, mi smo mala maca u odnosu na ostale u regiji i svjetu.
Pogledaj samo koliko je zemalja zatražilo pomoć MMF.
Takvi površni komentari ničemu ne služe.
Baš tako, glavno da se nešto lupa.
Htio bih čestitati svim investitorima na našoj dragoj ZSE jer smo se napokon osamostalili i više ne ovisimo o svijetskim trendovima nego sami stvaramo svoje trendove neovisno o bilo čemu pa i zdravom razumu. Više neće biti dovoljno da neki bankar u americi prdne ili da pajcek u mexicu kihne pa da zarolamo u crveno danima. A ne, mi smo dokazali da sve to možemo i sami..
pozdrav svim hrvatskim investitorima ma gdje bili.
A zašto bi pratili svijet kad smo mi u vecim govnima od njih. I kraj im se ne nazire, za koji dan možemo očekivati novo zaduženje kod domačih bankara. Živjeli!
ps nego zna li ko kako je prosla ona ideja o isplati plaća u javnom sektoru na ruke? kome je uopće predložena, ekonomskom vijeću?
[/quote]
Letimično vidio članak gdje im je banka rekla da se onda pozdrave sa kamatom.
ronimo još sutra ujutro a sutra popodne oporavak jer ce se potrosit ekipa koja mora prodavati za pokriti minuse i kredite pred kraj mjeseca. već provjerena špranca. jedino ako neki smart money pocne kupovati malo ranije mogli bi i danas iznad -1% crobex
Ovakva kupnja na LKPC nije odavno viđenja.
Meni ovo liči na to da i sutra ronimo.
Ak mi imamo obvezu odraditi jučerašnji pad Amera i Europe…, onda bi mogli sutra i rasti bez obzira kako oni završe…, u suprotnom nas sve očekuje ovo…
Ne znam, ne znam. Ovakav podmukli način pada smo gledali na jesen. Pada tiho i stalno daje nadu u preokret trenda pa onda opet tras dolje.
Ipak je to samo intuicija ali…