a zašto bi itko tuko po asku kad još ima kamikaza? Zapamti, dok god kamikaze imaju dionice, nema rasta. Kamikaze moraju svoje dionice rasprodati po bidu, a njih još ima. tek onda slijedi rast.
[/quote]
a zašto bi itko tuko po asku kad još ima kamikaza? Zapamti, dok god kamikaze imaju dionice, nema rasta. Kamikaze moraju svoje dionice rasprodati po bidu, a njih još ima. tek onda slijedi rast.
[/quote]
Izgleda da ih nestaje jer se već dobro skida sa aska.
[/quote]
sutra jos 10% niže pa da vidis novih kamikaza duplo vise…. [cool]
49 komada je prava količina ovdje sam to zaokružio na 50 da ljepše izgleda.
Tko gleda u malo malo i vrjedi. [thumbsup]
[/quote]
Izgleda da ih nestaje jer se već dobro skida sa aska.
[/quote]
Sampi, ne podcjenjuj moć kamikaza. ne možeš ti toliko zaraditi koliko su oni spremni izgubiti.
Sampi, ne podcjenjuj moć kamikaza. ne možeš ti toliko zaraditi koliko su oni spremni izgubiti.
[lol]
Soros: Najgori dio gospodarske krize je iza nas
Reuters
Poznati američki ulagač George Soros jučer je izjavio da je najgori dio globalne gospodarske krize iza nas, a svjetskim je čelnicima predložio osnivanje međunarodnog financijskog regulatornog tijela.
– Odlučno tvrdim da smo prebrodili nateži dio krize – rekao je 78-godišnji milijarder gostujući u emisiji poljskog kanala TVN24.
– Ova kriza nije kao one u prošlosti te označava kraj jednog razdoblja – naglasio je Soros.
– Dosadašnji sustav se temeljio na krivom shvaćanju da financijska tržišta sama mogu održavati ravnotežu te da taj sustav može sam ispravljati nepravilnosti koje se javljaju u njemu – kazao je Soros dodavši da je potrebno osnovati međunarodnog regulatora koji bi nadzirao i ispravljao nedostatke na međunarodnim tržištima.
Cijelu vijest pročitajte na Poslovni.hr.
– Dosadašnji sustav se temeljio na krivom shvaćanju da financijska tržišta sama mogu održavati ravnotežu te da taj sustav može sam ispravljati nepravilnosti koje se javljaju u njemu – kazao je Soros dodavši da je potrebno osnovati međunarodnog regulatora koji bi nadzirao i ispravljao nedostatke na međunarodnim tržištima.
Ista priča se ponavlja puno godina kasnije. Laissez faire princip je kumovao velikoj depresiji, a sad se opet spominje kao novi pojam, i spominje se regulator. Kapitalizam i grabež pri usponu, a socijalizam i komunizam u krizi, i krug je zatvoren, novi ciklus počinje.
Htio bih čestitati svim investitorima na našoj dragoj ZSE jer smo se napokon osamostalili i više ne ovisimo o svijetskim trendovima nego sami stvaramo svoje trendove neovisno o bilo čemu pa i zdravom razumu. Više neće biti dovoljno da neki bankar u americi prdne ili da pajcek u mexicu kihne pa da zarolamo u crveno danima. A ne, mi smo dokazali da sve to možemo i sami..
pozdrav svim hrvatskim investitorima ma gdje bili.
Htio bih čestitati svim investitorima na našoj dragoj ZSE jer smo se napokon osamostalili i više ne ovisimo o svijetskim trendovima nego sami stvaramo svoje trendove neovisno o bilo čemu pa i zdravom razumu. Više neće biti dovoljno da neki bankar u americi prdne ili da pajcek u mexicu kihne pa da zarolamo u crveno danima. A ne, mi smo dokazali da sve to možemo i sami..
100% da je tak! Bumo mi sima njima pokazali kak se ruši burza i po čem’ pure ščiju.
POZDRAV!
[wink]
A zašto bi pratili svijet kad smo mi u vecim govnima od njih. I kraj im se ne nazire, za koji dan možemo očekivati novo zaduženje kod domačih bankara. Živjeli!
ps nego zna li ko kako je prosla ona ideja o isplati plaća u javnom sektoru na ruke? kome je uopće predložena, ekonomskom vijeću?