Bježmo ljudi,veliki prodavaju…. [wink]
ovo smrdi na još veći mulj…, a sad ćemo imat par likova koji će, pazi ovo, stvarat ni više ni manje nego "umjetnu" likvidnost… a kao nema se casha za burzu…
[/quote]
meni ovo isto smrdi na bulšit, prvo što mi je palo napamet je da će navuć likvidnost na ono što bi rado iskrcali tipa vdkt, bzjk i štajaznam štajoš.
smanjit će mi spreadove [sad]
[/quote]
Treba pričekati,vidjeti pa suditi. Ima toga i vani. Ni je to naša umotvorina, samo što bi ju mi mogli modificirati na a la Balkan. Malo živosti ni je na odmet. Predpostavljam da to valjda ne bude na svima dionicama,a ako bude morati će se tu više novca ubaciti u igru.
[/quote]
A kad će se uvesti PPT kao što ima preko bare? [lol] Iliti ga Plunge Protection Team. Pogledajte kako samo brane i pumpaju banke, a RIFIN su digli u nebo. Taman da navuku pa onda opet do SP666 [bye]
Najgori dio krize je definitivno iza nas:
http://www.seebiz.eu/hr/komentari/tomislav-petrov/investitori-iz-top-10-prodavali-50%25-dionica-iz-sastava-crobexa,48882.html
Bježmo ljudi,veliki prodavaju…. [wink]
ja imam one koje su kupovali….. [lol] [lol] [lol]
dobro da danas ne radimo .bio bi opet zaron -3 %
Najgori dio krize je definitivno iza nas:
kolaga mi smo u zaostatku barem 2-3 kvartala.dno kod nas dolazi tek najesen.
Neki kažu bježimo van iz dionica, a ja kažem bježimo van države.
"ANALIZA – Prema statistici top 10 Središnjeg Klirinškog Depozitarnog Društva čini se da su neki od velikih investitora prodavali dionice koje su tjedan dana ranije u većim količinama kupovali po većim cijenama."
Ode naša mirovina vrit. Genijalno.