429.
Ova Pravila stupaju na snagu i primjenjuju se od 20. srpnja 2009. (uzevši u obzir odredbe prethodnog članka).
Mislim da bi ovaj pravilnik trebao pročitati svatko tko se sa ovim hoće baviti.
Neka provedu samo pola od ovoga i biti će nam svima bolje.
HRVATSKA-KINA
Ako nisi prisutan u Kini, nisi u igri, ne postojiš…
Autor/izvor: Goran Jurum, Finalis Projekt
KOMENTAR – Boraveći u Australiji 2003. godine nisam u potpunosti shvaćao fascinaciju zapadno-australskih poslovnih ljudi za Kinom. Nakon par poslovnih razgovora i praćenjem poslovnih vijesti iz Kineskog gospodarstva i sam sam se zainteresirao za tu mnogoljudnu zemlju dualnog sustava.
http://seebiz.eu/hr/politika/ako-nisi-prisutan-u-kini%2c-nisi-u-igri,48771.html
HRVATSKO-KINESKI FORUM (1)
Stjepan Mesić Kinezima: Uložite u Zračnu luku Zagreb i Luku Ploče
SPAJANJA I PREUZIMANJA
U pohodu na MOL i Inu: Sve glasnije priče o spajanju Rosnjefta i Surguta
429.
Ova Pravila stupaju na snagu i primjenjuju se od 20. srpnja 2009. (uzevši u obzir odredbe prethodnog članka).
ovo smrdi na još veći mulj…, a sad ćemo imat par likova koji će, pazi ovo, stvarat ni više ni manje nego "umjetnu" likvidnost… a kao nema se casha za burzu…
HRVATSKO-KINESKI FORUM (1)
Stjepan Mesić Kinezima: Uložite u Zračnu luku Zagreb i Luku Ploče
…vidjeti ćemo u utorak koliko se ozbiljno shvaća ovaj nagovor kineza… možda konačno skoči…
429.
ovo smrdi na još veći mulj…, a sad ćemo imat par likova koji će, pazi ovo, stvarat ni više ni manje nego "umjetnu" likvidnost… a kao nema se casha za burzu…
[/quote]
meni ovo isto smrdi na bulšit, prvo što mi je palo napamet je da će navuć likvidnost na ono što bi rado iskrcali tipa vdkt, bzjk i štajaznam štajoš.
smanjit će mi spreadove [sad]
Kolega Knox mene raduje da bi likvidnost na VDKT skočila
Zašto bi se neko iskrcavao uostalom iz dionice
na kojoj se nudi tako velika zarada..
Mislim da tu malo previše nagađate
nije mi drago da se asocira da mi se neko iskrcavao iz
VDKT jer takvu informaciju nemate niti možete imati.
Sve ovu su velika nagađanja ali meni se ovaj
novi zakon sviđa makar ga nisam još detaljno pročitao
Makar mi nije jasno potpuno na koji način misle povećati likvidnost…
[/quote]
meni ovo isto smrdi na bulšit, prvo što mi je palo napamet je da će navuć likvidnost na ono što bi rado iskrcali tipa vdkt, bzjk i štajaznam štajoš.
[/quote]javascript:__doPostBack(‘ctl00$ctl00$TopLevelContent$ContentPlaceHolder1$PostList1$NewPost1$lbNewPost’,”)
ADPL
[/quote]
[/quote]
Treba pričekati,vidjeti pa suditi. Ima toga i vani. Ni je to naša umotvorina, samo što bi ju mi mogli modificirati na a la Balkan. Malo živosti ni je na odmet. Predpostavljam da to valjda ne bude na svima dionicama,a ako bude morati će se tu više novca ubaciti u igru.
Cilj market makera je također ostvarivati prinos. Dakle, ne radi se samo o upravljanju lovom sa svrhom da se postigne isključivo likvidnost. I oni imaju za cilj i odgovorni su za upravljanje imovinom na način ostvarivanja prinosa.
TJEDNI PREGLED ZSE
Zagrebačka burza: CROBEX korigiran 5,6%, nedostaje likvidnosti