*MatLalic2
Kakva prognoza, pa ima u Solarisu bazena, pa hobotnica iz krušne peći, bifstek ili ramstek sa pršutom i kaduljom, koji brancin itd. u bratovom restoranu [smiley]
*Jubito
profesionalni ulagači isto idu na odmor, imaju supružnika, djecu, vikendice…
*Jubito
profesionalni ulagači isto idu na odmor, imaju supružnika, djecu, vikendice…
Neka Bog da da bude po tvome ! [thumbsup]
plasenja svakojaka i kojekakva, HT kao narodna dionica bi trebala past barem na 200 kak su se mali ustrtarili… kad ono veliki stavljaju velike naloge na prodaju i onda menjaju cenu na visu…
to su fore prvi razred prvo poglavlje [yawn]
Slažem se Verdi
Nažalost ljudska pohlepa je bila prevelika
pa su osakatili burzu i preplašili investitore
nadam se da se takav pad više neće ponoviti…
Naravno da nece. Sad ce ici samo rast rast i rast i nikad vise ovakav pad. Dajte prestanite lupat notorne gluposti! Normalno da ce biti i rastova i padova, nekad blagih nekad brutalnih. To je burza! Ak to nemrete shvatiti i izdrzati – imate novcane fondove, orocenja i druga manje stresna ulaganja jer ovoliku kuknjavu zajedno nisu neki forumasi radili u vremenima kad smo najvise padali. NHF
Naravno da nece. Sad ce ici samo rast rast i rast i nikad vise ovakav pad. Dajte prestanite lupat notorne gluposti! Normalno da ce biti i rastova i padova, nekad blagih nekad brutalnih. To je burza! Ak to nemrete shvatiti i izdrzati – imate novcane fondove, orocenja i druga manje stresna ulaganja jer ovoliku kuknjavu zajedno nisu neki forumasi radili u vremenima kad smo najvise padali. NHF
Štovani iskusniji kolega, nemojte tako, ipak je ovo topic namjenjen komentiranju ! [wink]
Štovani iskusniji kolega, nemojte tako, ipak je ovo topic namjenjen komentiranju ! [wink]
[/quote]
Sve 5. Samo kod kolege Date vidim konstantno samo kuknjavu, spominjanje pljacki i slicno. Koliko se sjecam niti mene a niti njega nitko puskom nije tjerao na burzu niti nas itko sili da u odredjenom trenutku nesto kupimo na odredjenoj cijeni. I na taj nacin si stvorimo buducu zaradu ili pusionu.
*MatLalic2
Kakva prognoza, pa ima u Solarisu bazena, pa hobotnica iz krušne peći, bifstek ili ramstek sa pršutom i kaduljom, koji brancin itd. u bratovom restoranu [smiley]
Ima, ima bazena, nema sunca prika, žena nervozna onda, neda, djeca oće vanka.
Ovo sve kaj si nabrojao ćeš prije naći u zg nego na moru, cijeli prošli tjedan ni bilo ribe kod mene, srednjijadran, vrijeme 30+, a ekipa nudi samo salpe??? nema nič drugo, u restaču nude kovače odmrzavane bar 3 puta, strahota, da remiziram, nema ribe prika kad je loše vrijeme, tj. ima, ali [thumbsup] one koja je odležala, ta je i meni najfinija… [lol] [thumbsup]
Kako prikladno: Ustavni sud ukinuo zabranu rada nedjeljom!
Nakon što je bunt javnosti, trgovaca i turističkih djelatnika dosegao svoj vrhunac, kao "spas" Vladi u petak se oglasio Ustavni sud, te jednoglasno ukinuo odredbu Zakona o trgovini koja se odnosi na zabranu rada nedjeljom.
Auuuu koliko nas je online, cijela mi je desna strana stranice puna prijatelja online !
Bit će da se nešto čeka? [smiley]
*MatLalic2
Ima, ima bazena, nema sunca prika, žena nervozna onda, neda, djeca oće vanka.
Ovo sve kaj si nabrojao ćeš prije naći u zg nego na moru, cijeli prošli tjedan ni bilo ribe kod mene, srednjijadran, vrijeme 30+, a ekipa nudi samo salpe??? nema nič drugo, u restaču nude kovače odmrzavane bar 3 puta, strahota, da remiziram, nema ribe prika kad je loše vrijeme, tj. ima, ali [thumbsup] one koja je odležala, ta je i meni najfinija… [lol] [thumbsup]
[/quote]
Hehe, prika, treba znati kuda ideš i na što ideš, ribe uvijek ima u Tribunju u 5,6 ujutro a hobotnica ako nije iz leda onda je žilava.
Ako će biti tako loše vrijeme nije problem skočiti i do Međugorija [wink]
Ne mo’š vjerovat…
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.915,31 0.28% 12.494.184,85 kn 6.139.238,21 kn 6.354.946,64 kn 0,00 kn
Čak nas je i DAX koji je cijeli dan u minusu, pretekao sa 0,33% u plusu.
Ne mo’š vjerovat…
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.915,31 0.28% 12.494.184,85 kn 6.139.238,21 kn 6.354.946,64 kn 0,00 kn
Čak nas je i DAX koji je cijeli dan u minusu, pretekao sa 0,33% u plusu.
ma mi ćemo krenuti tek iza 13 sati kad se managerčići vrate s ručka, vide da je vani sve zeleno i krenu u šoping do 16 sati pa onda doma i na produženi vikend [wink]