Željko Lovrinčević: Pad BDP-a između 4 i 4,5%
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/lovrincevic-bdp-ce-pasti-izmedu-4-i-4%2c5%25,48684.html
uf što ga lažu .pa rekao je Šuker neki dan da nema krize.
Redovni promet 468.323,14 ????
burza razmišlja da omogući plaćanje dionica karticama do 36 rata [lol]
Smiješan promet ! Više se love na placi zavrti!
Očigledno je da nitko više ne vjeruje u održivi rast cijena dionica već se čeka daljnji pad. Osim toga je ponedjeljak praznik, a nakon njega može biti svašta jer bi USA i EU u ponedjeljak trebali korak natrag, tako da je rizično bilo što kupovati danas.
To je sranje jer sam 100% u dionicama.
Izgleda da do jeseni više nećemo vidjeti ništa bitno nego ćemo se natezati na ovim ili nižim razinama.
Zapravo sam gotovo siguran da ćemo niže jer će i USA i EU morati odraditi svoju korekciju, a mi ćemo posljedično odraditi svoju korekciju korekcije. [sad]
Ma užas šta su napravili sa tim bezumnim rušenjem. Da je bar njima to donijelo nekakvu ogromnu korist ali ni je jer na ovakovim sitnim prometima se ne može napraviti nikakva akumulacija.
Bolje bi im bilo da su to branili na 2000 i sačuvali kakvo takvo povjerenje u TK.
Ovako ni povjerenja ni para!
Slažem se Verdi
Nažalost ljudska pohlepa je bila prevelika
pa su osakatili burzu i preplašili investitore
nadam se da se takav pad više neće ponoviti…
Hahahahaha već vidim anallitičare kak pričaju o spajanju praznika……
Točno. U pon. je praznik u čet. isto.
Svi su zbrisali bježmo i mi jerbo ne ma od toga ništa.
Očigledno je da nitko više ne vjeruje u održivi rast cijena dionica već se čeka daljnji pad. Osim toga je ponedjeljak praznik,
Ovaj promet nema veze sa ničim osim sa praznicima slijedeči tjedan, ljudi su si napravili pozicije i polako se pripremaju za put danas popodne ili sutra ujutro.
Ja odo sutra i to bez laptopa, bilo je jučer” ako uzmeš laptop onda si idi sam”[lol]
Očigledno je da nitko više ne vjeruje u održivi rast cijena dionica već se čeka daljnji pad. Osim toga je ponedjeljak praznik,
Ovaj promet nema veze sa ničim osim sa praznicima slijedeči tjedan, ljudi su si napravili pozicije i polako se pripremaju za put danas popodne ili sutra ujutro.
Ja odo sutra i to bez laptopa, bilo je jučer" ako uzmeš laptop onda si idi sam"[lol]
[/quote]
[lol] [lol] [lol] [thumbsup]slicna situacija kod mene….
Ja odo sutra i to bez laptopa, bilo je jučer" ako uzmeš laptop onda si idi sam"[lol]
[/quote]
O čemu vi tu raspravljate, ja sam na moru i razmišljam da se sutra vratim u zg, jer nas očekuje poplava doli, a vi idete na more?
Koga vi to tu zezate? i prodajete fore? i zašto?
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14445
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14428
Kakve veze ima priprema za put sa profesionalnim ulagačima, institucionalnim investitorima, špekulantima i sličnom ekipom? Ja da imam cash sigurno ne bi srljao danas u kupovanje jer su Ameri jako nesigurni u daljnjem trendu, a ako danas budu rasli, velika je vjerojatnost da će u ponedjeljak padati, što znači da ćemo u utorak padati i mi.
Danas kupnju koliko-toliko može pokrenuti jedino naznaka dividende za ATPL-R-A.
[huh]