radi li nekom korisniku ono sra..e od complete line ??? ja se ne mogu spojiti već sat vremena i maknut neke naloge s kupnje a crobex samo tone i tone [angry]
radi cijelo vrijeme
nazovite ih pa maknite naloge
radi li nekom korisniku ono sra..e od complete line ??? ja se ne mogu spojiti već sat vremena i maknut neke naloge s kupnje a crobex samo tone i tone [angry]
Meni radi.
Dobar ti je avatar.
niš se neboj imamo još otoke za prodat.sve bu ok.obećal je sanader.
Nije ni čudo,ćini mi se da če traktoristi ponovno na izlet u Zagreb..
Friščić: Todorić nema novca za otkup pšenice bez obzira na cijenu
Vaš link
[/quote]
Vaš link
[/quote]
ERNT-nestala kupnja [shocked]
To smo očekivali [wink] tak se malima tjera strah u kosti …
Treba uvijek imati 35 % cash-a, prilika za nisko skupljanje će biti dok nam burzu kreira
par sitnih igrača u dobrovoru s politikom …
dok je svijet padao mi smo pali 3 puta više, dok je tjednima rastao mi smo oštro pali 15 %
sada kada je svijet malo u korekciji i mi bi oštro trebali zaroniti … formula je jednostavna
na ZSE … nadokupljuj dok je ovako jeftino i čuvaj papiriće bar koji mjesec, godinu …
pravi temelji i vrijednosti budu se već s vremenom posložili [cool]
Vaš link
[/quote]
[/quote]
jesi siguran da nisu i oni več "obečana zemlja"
Meni stvarno nije jasno šta pojedinci rade u ovoj državi koja ništa ne valja pa na svjetu ima toliko država pa izaberite jedni po svojoj volji, jednu u kojoj ćete biti sretni i koja će ispuniti sve vaše snove a ne stalno tu kukate i naričete ovo ne valja, ovo ne valja, pa zar ima igdje na svjetu da je sve idealno, jeste malo bili po svjetu, jeste vidjeli kako ljudi žive u drugim državama, očito se mnogi nisu makli od svoje kuće i sada tu pametuju, cjeli dan sjede kraj komjutera klima radi ništa ne rade i još kukaju ajde malo idite nešto radite a ne kukajte stalno.
Govori li vam ovo nešto?
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.973,91 -3.06% 9.532.719,20 kn 9.532.719,20 kn 0,00 kn 0,00 kn
DiAbLeRo@ govori …. da treba poc na more rashladit se malo….i popit pivicu…. [cool]
Nema burze kao što je naša… U zadnje vrijeme mora biti barem 2% u + ili – [lol]
Nakon xy vremena odem malo trgovati, i normalno, nijedan nalog ne prođe. Ali zato netko stavi 2 minute poslije mene nalog i poklopi ga [lol]
Meni stvarno nije jasno šta pojedinci rade u ovoj državi koja ništa ne valja pa na svjetu ima toliko država pa izaberite jedni po svojoj volji, jednu u kojoj ćete biti sretni i koja će ispuniti sve vaše snove a ne stalno tu kukate i naričete ovo ne valja, ovo ne valja, pa zar ima igdje na svjetu da je sve idealno, jeste malo bili po svjetu, jeste vidjeli kako ljudi žive u drugim državama, očito se mnogi nisu makli od svoje kuće i sada tu pametuju, cjeli dan sjede kraj komjutera klima radi ništa ne rade i još kukaju ajde malo idite nešto radite a ne kukajte stalno.
Govorim samo u svoje ime i ne kukam,ali mi je jako žao što ovako mala ,prekrasna pa i bogata država kao naša nema odgovarajuče vodstvo koje bi znalo iskoristiti sve blagodati ove države i omogučiti svim građanima ljepši život..oni jesu iskoristili te blagodati ali za sebe…živjela sam vani i znam da nije nigdje bajno,ali postojao je rad,red i disciplina.Što kod nas nije slućaj i neće dugo biti.