izgleda da bu danas u modi crvena boja.
Da, kaže Neven Ciganović da je ovo ljeto crveno IN… [embarass]
nedaju ingraši ispod 50 kn ???? [cool]
Opet smo najgora burza u regiji…
A za ingru kaj ko nezna več je pala preko 40% ak to nije dosta onda najbolje da ide na nulu
A za ingru kaj ko nezna več je pala preko 40% ak to nije dosta onda najbolje da ide na nulu
e da nam je vlad ovdje ,vec bi postao targete na 15 kn za ingru….mislim da je to bio target…. [cool] atpl je bilo na 200 [lol] [lol] [lol] zaboravio stavit jednu tisucicu ispred…. [cool]
Niko neće prodati ništa a ja čekam li ga čekam.
Na ovoj ULPL su prave cicije.
Gledaju u 20-30 kn. [lol]
ZSE
CROBEX 1.985,45 -2,50%
CROBIS 86,74 +0,15%
Redovni promet 7.706.907,20
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 7.706.907,20
Sentiment: 7 | 0 | 36
Kaj su godišnji odmori već počeli?
radi li nekom korisniku ono sra..e od complete line ??? ja se ne mogu spojiti već sat vremena i maknut neke naloge s kupnje a crobex samo tone i tone [angry]
e da nam je vlad ovdje ,vec bi postao targete na 15 kn za ingru….mislim da je to bio target…. [cool] atpl je bilo na 200 [lol] [lol] [lol] zaboravio stavit jednu tisucicu ispred…. [cool]
[/quote]
Ajme šta je taj sve crtao. I mene je uspio uvjeriti u 5. val pa sam jedno par dana čučao u kešu.
Srećom pa sam se brzo pribrao. [pray]
ERNT-nestala kupnja [shocked]
radi li nekom korisniku ono sra..e od complete line ??? ja se ne mogu spojiti već sat vremena i maknut neke naloge s kupnje a crobex samo tone i tone [angry]
nađi neku brokersku kuću gdje se brokeri javljaju na telefon
i riješi stvar u 10 sekundi ….kako to bog zapovijeda
ovako ćeš od srdžbe polomiti tipkovnicu ko i moj šogor na pbz investoru