Žali bože truda opet svi tuku po ATPL
ako se burza osniva na trgovini jednom dionicom..
Građevinari koji su najviše pali padaju i dalje
j…. ovu burzu …
Impresivan oporavak građevinskih radova u Hrvatskoj
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=499733e5-68cf-4c1b-ab73-c6102167194f
ADPL u blokadi.
Dobro sam jučer najavio, majstorski odigrano.
TILT!!! TILT!!! TILT!!!
Žali bože truda opet svi tuku po ATPL
ako se burza osniva na trgovini jednom dionicom..
Građevinari koji su najviše pali padaju i dalje
j…. ovu burzu …
Impresivan oporavak građevinskih radova u Hrvatskoj
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=499733e5-68cf-4c1b-ab73-c6102167194f
promet nikakav, a pola od toga je trgovanje s ATPL. uz to crobex napumpan na +2%… po meni loš znak, neko se želi iskrcat pa pumpa, ali nije raja više naivna [bye]
Promet kao na placi/trznici…
Hm i mene brine pad volumena trgovine.
no kak dražesno….Brodari mahom v blokadi, sad bi mogli krenuti i bauštelci
samo neznam kam…. [wink]
Sve se meni čini da vas ne brine pad oprometa koji uopće nije pao za sat vremena 11 miliona sasvim solidan promet, već vas brine što ste prodali na 1200 i svakim danom vam bježi sve dalje i dalje a vi ste sve nemoćniji i nemoćnioji za istu količinu casha sada možete kupiti duplo manje dionica što je stvarno zastrašujuće kada čovjek malo razmisli.
Sve se meni čini da vas ne brine pad oprometa koji uopće nije pao za sat vremena 11 miliona sasvim solidan promet, već vas brine što ste prodali na 1200 i svakim danom vam bježi sve dalje i dalje a vi ste sve nemoćniji i nemoćnioji za istu količinu casha sada možete kupiti duplo manje dionica što je stvarno zastrašujuće kada čovjek malo razmisli.
ma ne vjerujem da nista nisi prodavao od tada…. [undecid] bilo je ljepih valova…
Sve se meni čini da vas ne brine pad oprometa koji uopće nije pao za sat vremena 11 miliona sasvim solidan promet, već vas brine što ste prodali na 1200 i svakim danom vam bježi sve dalje i dalje a vi ste sve nemoćniji i nemoćnioji ….
Varaš se ! Ja sam 100% u dionicama i vučem minus iz proteklog razdoblja koji je trenutno oko -7% (bio je -14 u ponedjeljak). Bio sam 100% u HT-u do prošlog mjeseca kada sam 4/6 dionica prodao i kupio ATPL. ULPL, IGH, DLKV, PTKM, INGR i DIOK. Itekako sam zainteresiran da Crobi nastavi rasti jer mi se više ne gleda minus u stupcu "Neto dobit", samo uz ovako slabašan promet teško da je održiv daljnji rast.
Vani su rasli cijeli tjedan tako da je za očekivati lagano crvenilo ili stagnaciju vani, a to za nas znači korak natrag, osim ako se idući tjedan oni koji su spojili praznik sa vikendom ne odluče umanjiti razliku u porastu između našeg i globalnih tržišta i nastave kupovati.
Miću se nalozi sa prodaje ADPL, dok je još uvijek u blokadi, pa zašto pobogu?
Sad je prilika akumulirati zaradu od prekjučer, zašto mičete naloge??
Nije vam dovoljno 15-20 %, koliko bi vi??