MGMA-R-A kupnja 16kom – 71kn……
MGMA-R-A prodaja 16kom – 74kn…… [lol]
Tesko je na ovakvoj burzi posteno zaradit….
Kaj pa 37 kuna zarada na 1136 kad se plati broker. Ili ti 3,25%.
Pa onom ko ima portfelj od 50k kuna, a takvih ima tu dost super ulov…
Kompa, nije mi to prijatelj, to mu je ćaća.
I da kolega jel se što događa, jel je odradila rast od 100% kao i sve druge dionice na ZSE i jel to zbog toga što vi navodite?
Ne bi rekao, jednostavno sve raste pa i Jnaf je rasao, samo on je raso prije ovog vala rasta i od onda je ukopan…
Što će vam to reći? Ja kao što znate slabo čitam burzi i prinosi su mi bjedni, pa nemam objašnjenja.
Al ak vi kažete da je to super kupnja, onda valjda jest.
Ja samo prenosim što mi je čova rekao, ništa što bi katapultiralo dionicu na recimo 15-20k se ne događa u trg. društvu Janaf, barem ne fizički, al pošto znate da je burza magla i sumaglica, Vi i još par hahara je možete naćerat na 4-5k i onda…
A da ne pričam, već viđeno na mnogim dionicama, od mnogih "grupa" forumaša…
Al ovo je samo moje mišljenje i nikako nije razlog da se ne kupi ovaj crni dragulj naše privrede…
Sorry ali ja ne pripadam nikakvim grupama, a pogotovo ne onoj na koju ciljate.
Bogati koliko tisućica na kupnji ADPL [lol]
51721/32441….
Daj drugima reci slijedeći put, držiš ih napetima bezveze…..;)
evo čim se ameri malo korigiraju pbz investor odmah šljaka, zamolil bi preporuku za neku gledalicu koja ima bolji server ili brokere koji ne šortaju klijentovim dionicama
zahvalan nezadovoljni korisnik pbz investora
……kad pocne korekcija van o kojoj se toliko govori sta je crobexu past na 1500.
Puno se nesto necka van,oce nece……a vidit cemo
Nije me bilo na kompiću cijeli dan, osim na časak da vidim crobex cca +3.00 bodova .
Najbolji recept za probleme sa PG je imati stalno novac u dionicama….
Imam osjećaj da su MAMARI / marker makeri/ danas briljantno nasamarili sve kešoljupce !
Dali netko zna s kojim datumom treba posjedovati dionice LEDA da bi se dobila dividenda. I isto pitanje za tankersku plovidbu.
Hvala na odgovoru,može i na privat.
zna li tko da li u petak radi ZSE? Znam da si oni inaće vole spajati vikende..
hvala