Da je INA na nuli Crobex bi bio + 6% ovo nema veze sa zdravom pameti više od 80% dionica iz sastava Crobexa su na jučerašnjim razinama ovi FM foliraju
Ništa nisu kupovali u predhodnom rastu samo su promatrali pa je nastalo dogovoreno urušavanje ZSE od strane DINKA i ostalih FM a ovo zeleno je kamuflaža
opet je igra
ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… [undecid]
Dobro cujes. Samo nemoj toliko drobit jer bi ja rado jos kolicina skupio ispod 2000 a mislim da i nisam jedini [wink]
ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… [undecid]
ja sam čuo da će HDZ prije izbora promjenit zakon o mirovincima-dionicama i da će im omogućiti kupovinu jeftinih dionica
što je u principu logično za mirovince jer su sad dionice jeftine…u SDP-u nisu računali na krizu kada su donosili zakon
[/quote]
Kojih izbora ? Onih za 2 godine? Ako je tako ja onda prije očekujem da će mirovinci vratiti neke cijene na one nivoe kad ju oni smiju posjedovati (600-700 miliona) jer je to na onima koje ja pratim vrlo lako.
ja ak vidim da će se nesto ozbiljnije desit u, počistit ću ask i gotovo,, ne ulazim u dionicu radi 10 % zarade, tako da mi je svejedno platio 2100 ili 2400
podr na asku u prvih 10 sa 12 000 dionica?? 3.600.000,00 kn?
Dobro cujes. Samo nemoj toliko drobit jer bi ja rado jos kolicina skupio ispod 2000 a mislim da i nisam jedini [wink]
[/quote]
Hehe jesu li to ovi investitorski krugovi na forumu [lol] [thumbsup] oni svašta drobe to svakako.
Meni od frenda s kojim igram nogač i s kojim se znam iz osnovnjaka otac diša tamo, sem ga nekaj pital o janafu, veli da se niš ne događa, biznis ez južual, kaj bu za godinu dve ko to zna, možda ingra na 60k kuna, a možda janaf prodan strancima[wink], ipak treba namaknut lovu za proračun…
Tako da gubica od tebe nisam očekivao druk ili nije [cool]
Dobro čuješ, a još se prikuplja pomalo (iako trenutno malo neurotično) i LRH, TISK, DIOK i jedna nelikvidna o kojoj trenutno neću da ne kvarim ljudima planove. uglavnom, polako…pa burza će uskoro početi jako rasti.
[/quote]
Hehe jesu li to ovi investitorski krugovi na forumu [lol] [thumbsup] oni svašta drobe to svakako.
Meni od frenda s kojim igram nogač i s kojim se znam iz osnovnjaka otac diša tamo, sem ga nekaj pital o janafu, veli da se niš ne događa, biznis ez južual, kaj bu za godinu dve ko to zna, možda ingra na 60k kuna, a možda janaf prodan strancima[wink], ipak treba namaknut lovu za proračun…
Tako da gubica od tebe nisam očekivao druk ili nije [cool]
[/quote]
Kolega a da Vi možda malo poradite radije na Vašem investiranju jer koliko sam pročitao na Best buy prinosi su Vam manji neg da u novčanom fondu držite lovu. Bez uvrede.
Kojih izbora ? Onih za 2 godine? Ako je tako ja onda prije očekujem da će mirovinci vratiti neke cijene na one nivoe kad ju oni smiju posjedovati (600-700 miliona) jer je to na onima koje ja pratim vrlo lako.
Čuj…da na taj način stabiliziraju burzu i još da mio fondovi kupe sad jeftino dionice koje će prodavati za godinu dana skuplje…
također ako naprave firme likvidima…
to bi bila dobra samoreklama…"spasili smo državu od recesije" i slično
Varteks u blokadi na 130kn prometa