Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da je INA na nuli Crobex bi bio + 6% ovo nema veze sa zdravom pameti više od 80% dionica iz sastava Crobexa su na jučerašnjim razinama ovi FM foliraju

Ništa nisu kupovali u predhodnom rastu samo su promatrali pa je nastalo dogovoreno urušavanje ZSE od strane DINKA i ostalih FM a ovo zeleno je kamuflaža
opet je igra

ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… [undecid]

Dobro cujes. Samo nemoj toliko drobit jer bi ja rado jos kolicina skupio ispod 2000 a mislim da i nisam jedini [wink]

ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… [undecid]

ja sam čuo da će HDZ prije izbora promjenit zakon o mirovincima-dionicama i da će im omogućiti kupovinu jeftinih dionica

što je u principu logično za mirovince jer su sad dionice jeftine…u SDP-u nisu računali na krizu kada su donosili zakon
[/quote]

Kojih izbora ? Onih za 2 godine? Ako je tako ja onda prije očekujem da će mirovinci vratiti neke cijene na one nivoe kad ju oni smiju posjedovati (600-700 miliona) jer je to na onima koje ja pratim vrlo lako.

who dares, wins

ja ak vidim da će se nesto ozbiljnije desit u, počistit ću ask i gotovo,, ne ulazim u dionicu radi 10 % zarade, tako da mi je svejedno platio 2100 ili 2400

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

podr na asku u prvih 10 sa 12 000 dionica?? 3.600.000,00 kn?

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

danas napucajte i za ono što sutra ne radimo… [rolleyes]

Dobro cujes. Samo nemoj toliko drobit jer bi ja rado jos kolicina skupio ispod 2000 a mislim da i nisam jedini [wink]
[/quote]

Hehe jesu li to ovi investitorski krugovi na forumu [lol] [thumbsup] oni svašta drobe to svakako.

Meni od frenda s kojim igram nogač i s kojim se znam iz osnovnjaka otac diša tamo, sem ga nekaj pital o janafu, veli da se niš ne događa, biznis ez južual, kaj bu za godinu dve ko to zna, možda ingra na 60k kuna, a možda janaf prodan strancima[wink], ipak treba namaknut lovu za proračun…

Tako da gubica od tebe nisam očekivao druk ili nije [cool]

Dobro čuješ, a još se prikuplja pomalo (iako trenutno malo neurotično) i LRH, TISK, DIOK i jedna nelikvidna o kojoj trenutno neću da ne kvarim ljudima planove. uglavnom, polako…pa burza će uskoro početi jako rasti.

...povijest se ponavlja...

[/quote]

Hehe jesu li to ovi investitorski krugovi na forumu [lol] [thumbsup] oni svašta drobe to svakako.

Meni od frenda s kojim igram nogač i s kojim se znam iz osnovnjaka otac diša tamo, sem ga nekaj pital o janafu, veli da se niš ne događa, biznis ez južual, kaj bu za godinu dve ko to zna, možda ingra na 60k kuna, a možda janaf prodan strancima[wink], ipak treba namaknut lovu za proračun…

Tako da gubica od tebe nisam očekivao druk ili nije [cool]
[/quote]

Kolega a da Vi možda malo poradite radije na Vašem investiranju jer koliko sam pročitao na Best buy prinosi su Vam manji neg da u novčanom fondu držite lovu. Bez uvrede.

Resistance is futile! You will be assimilated!

Kojih izbora ? Onih za 2 godine? Ako je tako ja onda prije očekujem da će mirovinci vratiti neke cijene na one nivoe kad ju oni smiju posjedovati (600-700 miliona) jer je to na onima koje ja pratim vrlo lako.

Čuj…da na taj način stabiliziraju burzu i još da mio fondovi kupe sad jeftino dionice koje će prodavati za godinu dana skuplje…
također ako naprave firme likvidima…
to bi bila dobra samoreklama…"spasili smo državu od recesije" i slično

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Varteks u blokadi na 130kn prometa

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ATPL blokada!

Sad će valjda kupovat TNPL do blokade

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

New Report

Close