Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Špekulanti dominiraju na ZSE

Iako nema fundamentalnih razloga ni za pad ni za rast, trgovanje na domaćoj burzi sve više izgleda kao Divlji zapad
Samo još da otkrijemo tko su kauboji a ko indijanci! [lol]

who dares, wins

@ Javanian
Nažalost, mislim da nema lansiranja danas..loše vrijeme nad lansirnom rampom.

ispuivali smo se se tjedan dana

hm…već 10 miliona zelenog prometa pogotovo na atlanskoj u ni 1 sat trgovine

također..ljudi se usporeno spajaju na brokere

na VDKT dotakut lokalni minimum

bio prognoza je zadovoljavajuća

lijep dan

kina i EU u debelom plusu

nafta na $69

hm hm

to su barem pripreme za lansiranje

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Recite što hoćete, ali meni ovakvo trgovanje danas na ZSE uopće ne ulijeva povjerenje koje je ionako narušeno ovih dana.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Špekulanti dominiraju na ZSE

Iako nema fundamentalnih razloga ni za pad ni za rast, trgovanje na domaćoj burzi sve više izgleda kao Divlji zapad
Samo još da otkrijemo tko su kauboji a ko indijanci! [lol]

svi smo mi indijanci [lol]

Moderatora treba zabranit!!!

ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… [undecid]

I'LL BE BACK

Sutra je blagdan (šteta !). Bojim se da ukoliko vani sutra uslijedi pad ili prekosutra futuresi budu crveni (što je za očekivati) u petak naše dionice padaju opet na razinu na kojoj smo završili jučer.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

2.001,77
3.01%
15.902.549,15 kn

96,61% 96,47%
Janaf promjene u top 10 od 01.01. do danas.
Ako akumuliraju ni su u top 10 već niže.
Jedino je HEP novi igrač u topu.

who dares, wins

khm khm… ako smijem primjetiti… izgleda da se opet priprema raketa na Crobexu, pazite da ne bi opet bilo stani pani… zato lijepo prodajte to što imate, danas dok još burza radi tako da nam ne smetate sljedeći tjedan kad ćemo loviti novi high… hvala

I'LL BE BACK

ja sam čuo iz određenih investitorskih krugova da je JNAF kolektorska dionica i da se strastveno, pedantno i perfidno skuplja komad po komad, jer se navodno tamo očekuju neke velike stvari i da je jako podcijenjena. Navodno je to jedna od najizakumuliranijih dionica na ZSE i da je nemoguće kupiti neke pristojne količine. E sad ja pitam one koji su prodavali ispod 2000, kako će nazad? Navodno tko god kupi ne stavlja se na ask nego drži. Ne znam ja… samo tako čujem… [undecid]

ja sam čuo da će HDZ prije izbora promjenit zakon o mirovincima-dionicama i da će im omogućiti kupovinu jeftinih dionica

što je u principu logično za mirovince jer su sad dionice jeftine…u SDP-u nisu računali na krizu kada su donosili zakon

LKRI i dalje 30% ispod cijene… [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

izgleda da je jućer bilo dno ,danas se definitivno ide up.zeleno do tokija.

Meni se čini da su za sada samo mali igrači na sceni [wink]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

New Report

Close