Dok je crobex u slobodnom padu i mnoge dionice su krenule tim smjerom, IGH ako pogledamo prosječnu još se uvijek nalazi iznad vode.
IGH promjena prosječne ( jučer 4.193,00, trenutno 4.209,00 )
Ugovor je potpisan.
Ugovoriti posao od 20.000.000.000,00 kuna u ovim vremenima i pobijediti konkurenciju koja se javila na natječaj je zaista vrijedno svake pohvale.
Oni "stariji " na burzi sjetit će se na kojim je razinama ova dionica bila, dok nije bilo ovako unosnih poslova.
Ove vijesti ponovo bude optimizam i opravdanu nadu da ovu " dionicu " možda čeka povratak na stare razine.
Čekati da se ova dionica lansira i tada je pokušati uhvatiti možda nije dobra odluka , jer ako ponovo ( opravdano ) krene prema gore mnogi je neće moći uhvatiti.
Ovu vijest će danas putem medija ( TV – moguće je Otvoreno na tu temu ), portali, novine, radio …) čuti, vidjeti, mnogi koji nisu svaki dan na burzi i ne prate baš svaku vijest i ne vjeruju vijestima dok ne dobiju potvrdu (potpisivanje ugovora ).
Ako se i oni odluče još malo ulagati ne vjerujem da će im ova dionica nakon ovakve dobre vijesti biti među zadnjima u odabiru, zar ne?
[cool]
Ajde molim te burza je pala 30% i nije namjerno..
Nije bilo niti loših vjesti niti čega svugdje je bilo zeleno..
Koja je još burza ovako pala nemojm o se zavaravati
Ovo je čista manipulacija oni koji su imali informaciju
da če se burza rušiti su prodali
i sad kupuju po -30
Ljepa zarada u par dana !!!
Pokaži mi burzu gdje građevinari nakon potpisivanja ovakvog
povjesnog ugovora završe u minusu..
Kome oči mažete na ovoj burzi nema
pravde za crno ispod nokta..
1.926,50 -3% 21.114.327,79 kn
svakih milju Eura 1 % down [wink] [wink]
Upravo tako… ako smo mi "tržište u razvoju" i ako su tržišta u razvoju prema procjenama uglednih svjetskih analitičara zaista prebrzo rasla – kako to da da samo naša burza doživljava ovakav pad – pogledajte Madžarsku npr. (koja je bila u najvećim govnima) ili Slovačku ili Aziju i sl. – pa nitko nije bitno odstupio od trenda iako su mnogi rasli i brže od nas – a mi smo uzgred najjače pali od svih burzi koje išta znače…
crobex i dalje tone, sad smo na -3,08% [cry]
Svi vi ovdje znate da na ovom forumu vise i razni brokeri te ostali krupniji
grabežljivci.
Ove izjave da je ovaj pad normalan upravo pripadaju njima i dolaze iz njihovih usta.
Oni koji su ovo upravo i izazvali sada tvrde da je to sve normalno.
Oni su sigurno stručnjaci za dionice i lako če vam dati razno razne argumente da
sa njima potvrde svoje izjave.
Ali svako ko ima malo više svoje pameti će sam shvatiti
Kako su nas nasanjkali i prevarili..
Mislim da bi crvenilu uskoro trebao doci kraj, tko je mislio prodavati mislim da je to i ucinio ovih dana… A ko nije nek to ucini danas jer sutra ce biti još gore… Svi prodajte kaj mislite pa da se vise ustabilimo malo, zijevam vec par dana…
I dont love this game….
Nije tako crno ljudi [lol] [lol], pa Industrogradnja nam je u debelom plusu [lol] [lol]
cca milja Eura osvanula u institucionalnom prometu [bye]
Mali ulagači se nemaju ovdje šta pjeniti. Da sam ja na mjestu menadžera nekog mirovinskog ili otvorenog investicijskog fonda i da imam toliko love da mogu iskasapiti cijelu burzu u dva tri dana ako mi se to prohtije samo zato što sam promašio ulaziti na vrijeme dok je Crobex bio na 1500, 1800 ili 2000 bodova, bome bi i ja isto ovo radio da se domognem jeftinih dionica: najprije platim par članaka, pa platim par forumaša, pa iskrcam neke dionice kupljene po 5x većoj cijeni (ionako nisu moje pare) i onda idem u shoping po niskim cijenama dok se nacrta novo stado ovaca na prodaji s puno naloga…a onda napucam opet burzu gore…