15:59.40
HT-R-A Zadnja 214,00kn [undecid]
Crobex 1982(-2,68%) promet 34.504 594,78
15:59.57 netko sa 107 kom digo HT na 216 i popravio Crob na 1986(-2,53%)
Što kažu tehničari, jesmo li probili donju liniju rastučeg kanala i da li je još postoji skrivena bikovska divergencija ili moramo pričekati sutra da bi to znali?
Ovakvi poslovi se ne ugovaraju svaki dan, stoga oni što vjeruju da će i njihove "dionice" dobiti poslove od 20 milijardi kuna mogu u miru čekati u svojim dionicama i ne kupovati IGH.
Pih, ne znam koliki je točno dio od IGH, ali valjda ce biti dosta da plate račune holdingu.
krediti, kredit, krediti…. postoji li oko nas nešto što nije na kredit?
KREDITIRANJE
HBOR-u kredit od 150 milijuna eura od sindikata banaka
http://www.seebiz.eu/hr/banke/hbor-u-kredit-od-150-milijuna-eura-od-sindikata-banaka,47585.html
Postoji !!! kredit na kredit……
[/quote]
Pa hbor se bavi preprodajom kredita uz proviziju, što bi trebali
Dubrovnik, 08. lipnja 2009. godine.
ZAGREBAČKA BURZA D.D.
Ivana Lučića 2a
10000 Zagreb
Predmet: Obavijest o otpuštanju dionica izdavatelja od strane člana uprave izdavatelja
U skladu s odredbama članka 151. Pravila Zagrebačke burze d.d., Atlantska plovidba d.d. Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Izdavatelj) ovim putem u propisanom roku obavještava Zagrebačku burzu d.d. o otpuštanju vrijednosnih papira Izdavatelja od strane člana uprave Izdavatelja.
Dana 03.lipnja 2009 godine član uprave Izdavatelja Vlaho lonza otpustio je 5.000 redovnih dionica Društva koje dionice se kao nematerijalizirani vrijednosni papiri vode u SKDD pod nazivom ATPL-R-A.
Nakon otpuštanja, član uprave Izdavatelja Vlaho Lonza drži još 43.842 komada redovnih dionica što predstavlja 3,14% temeljnog kapitala Izdavatelja.
Atlantska plovidba d.d.
@Javanian
hm, i kod Ingre se dogodil bežanac uprave…i posle toga puške v kuruzu.
urgh
[huh]
ZAGREBAČKA BURZA D.D.
Ivana Lučića 2a
10000 Zagreb
Predmet: Obavijest o otpuštanju dionica izdavatelja od strane člana uprave izdavatelja
U skladu s odredbama članka 151. Pravila Zagrebačke burze d.d., Atlantska plovidba d.d. Dubrovnik (u daljnjem tekstu: Izdavatelj) ovim putem u propisanom roku obavještava Zagrebačku burzu d.d. o otpuštanju vrijednosnih papira Izdavatelja od strane člana uprave Izdavatelja.
Dana 03.lipnja 2009 godine član uprave Izdavatelja Vlaho lonza otpustio je 5.000 redovnih dionica Društva koje dionice se kao nematerijalizirani vrijednosni papiri vode u SKDD pod nazivom ATPL-R-A.
Nakon otpuštanja, član uprave Izdavatelja Vlaho Lonza drži još 43.842 komada redovnih dionica što predstavlja 3,14% temeljnog kapitala Izdavatelja.
Atlantska plovidba d.d.
Često me se proziva da sam protiv ATPL.Jesam kada je ovako skupa i precijenjena u odnosu na
TNPL,JDPL,LPLH/u ULPL se ne diram/.
Svi iz uprave prodaju.Oni znaju da je ova cijena za njih dobra cijena,jer na ovim razinama je to više od NAV.Svi ostali brodari se trže na polovinu do trećinu NAV,ali i njih vjerovatno ćeka pad.
Atlanska je danas sve odvukla u provaliju.Osim LPLH sa kojom se nije trgovalo.
Preporučio bi svakom vlasniku ostalih brodara da na stranicama "svog" brodara naprave usporedbu sa ATPL i to objavi na forumu.Na stranicama ATPL je napisano na stotine stranica .s time da se nitko nije potrudio da izračuna NAV.Zašto?Da špekulanti mogu skuplje prodavati.Sada su u ATPL uletili
leminzi,a veliki individualni špekulanti su se iskrcali.I Indijanac,i Sampras i ostala ekipa.I tako
stalno u krug.
ZAGREBAČKA BURZA D.D.
Ivana Lučića 2a
10000 Zagreb
Atlantska plovidba d.d.
Često me se proziva da sam protiv ATPL.Jesam kada je ovako skupa i precijenjena u odnosu na
TNPL,JDPL,LPLH/u ULPL se ne diram/.
Svi iz uprave prodaju.Oni znaju da je ova cijena za njih dobra cijena,jer na ovim razinama je to više od NAV.Svi ostali brodari se trže na polovinu do trećinu NAV,ali i njih vjerovatno ćeka pad.
Atlanska je danas sve odvukla u provaliju.Osim LPLH sa kojom se nije trgovalo.
Preporučio bi svakom vlasniku ostalih brodara da na stranicama "svog" brodara naprave usporedbu sa ATPL i to objavi na forumu.Na stranicama ATPL je napisano na stotine stranica .s time da se nitko nije potrudio da izračuna NAV.Zašto?Da špekulanti mogu skuplje prodavati.Sada su u ATPL uletili
leminzi,a veliki individualni špekulanti su se iskrcali.I Indijanac,i Sampras i ostala ekipa.I tako
stalno u krug.
[/quote]
A dali ti "leminzi" mogu izletiti i kakav je onda razvoj situacije, o tome cjenjeni gospodin koji je nametnuo isti termin za dioničare mislim i nije baš pričao?
Kada usporedim graf crobexa sa osalima u regiji mogu
reći samo
sramota kako smo malo rasli !
zakaj da sad prodajem ovo kaj sam kupio ujutro na 4000kn-4040kn?
kaj ti je?
pa ovo samo sto ne odleti gore.
jel ti uopce gledas grafove TA?
Na otvaranju je bilo 25 kom po 4020 a zatim 50 po 4035 i dalje 4044….
Čije su te transakcije to samo zna onaj koji je kupio ali po 4000 niti na 4040 nije bilo transakcija
grafove TA ne gledam, rađe odem na ručak sa izvjesnim gospođicama [wink]
[/quote]
pa sta ti mislis da sam ja gledao u kunu na koliko kupujem?
stavio sam nalog na kupnju na 4200kn ujutro u 10h da pokupim sve na asku sto je bilo ponudeno.
vidio sam da ce biti puno ispod 4100 pa reko:
– "opali brate mili – nije beg cicija!"
uzivajte u crvenilu – dok ga jos ima.
nece jos dugo.
[thumbsup] [bye]
Jel istina da od 1.7. o.g. više nema skrbničkih računa, odnosno da će morati biti na ime fizičke ili pravne osobe?
Jel istina da od 1.7. o.g. više nema skrbničkih računa, odnosno da će morati biti na ime fizičke ili pravne osobe?
Ovo je zanimljivo… odakle? I da li je to tocno?