Zadnje transakcije:
Cijena Količina Iznos Datum
535,01 1 535,01 8.6.2009 12:36:2
Kad ruše cijenu sa 1 dionicom sve mi se zgadi te gasim monitor i odlazim jer znam da će čim ja odem biti bolje.
ja pisem o skorom rastu i dobivam jedinice….
pa kaj vam ljudi nije drago da burza raste?
ali nema veze, puno mi je draze pisati o rastu i dobivati jedinice, nego pisati o rastu i dobivati stotke.
ove jedninice znace da se ekipa ne slaze samnom i mojim prognozama rasta iz jednostavnog razloga:
sjede u Cashu.
a to je dobar znak za rastuci trend.
[thumbsup]
daj tigruse please stavi par grafova TA … ako su up up ja odma kupujem!! [lol]
odi na temu TA i pogledaj mojih zadnjih 7-8 postova.
to bi trebalo biti dovoljno.
jednostavno je napisano i lako razumljivo.
zakaj da sad prodajem ovo kaj sam kupio ujutro na 4000kn-4040kn?
kaj ti je?
pa ovo samo sto ne odleti gore.
jel ti uopce gledas grafove TA?
Na otvaranju je bilo 25 kom po 4020 a zatim 50 po 4035 i dalje 4044….
Čije su te transakcije to samo zna onaj koji je kupio ali po 4000 niti na 4040 nije bilo transakcija
grafove TA ne gledam, rađe odem na ručak sa izvjesnim gospođicama [wink]
ja pisem o skorom rastu i dobivam jedinice….
pa kaj vam ljudi nije drago da burza raste?
ali nema veze, puno mi je draze pisati o rastu i dobivati jedinice, nego pisati o rastu i dobivati stotke.
ove jedninice znace da se ekipa ne slaze samnom i mojim prognozama rasta iz jednostavnog razloga:
sjede u Cashu.
a to je dobar znak za rastuci trend.
[thumbsup]
Ima kolega smisla ova vasa logika..ide stotka odmah
***obrisano***
Još loših vijesti: Zaba od 1. srpnja povećava kamate na kredite
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Zagrebačka banka (ZABA) će sa 1. srpnjem ove godine povećati kamatne stope na postojeće kredite građanima, objavili su danas iz te banke navodeći da će to povećati mjesečni anuitet za prosječni stambeni kredit za oko 150 kuna, a kod gotovinskih i autokredita od 15 do 80 kuna.
krediti, kredit, krediti…. postoji li oko nas nešto što nije na kredit?
KREDITIRANJE
HBOR-u kredit od 150 milijuna eura od sindikata banaka
http://www.seebiz.eu/hr/banke/hbor-u-kredit-od-150-milijuna-eura-od-sindikata-banaka,47585.html
ZAGREB – Kuna je na današnjoj tečajnici Hrvatske narodne banke (HNB) oslabila prema euru za 0,02 posto u odnosu na tečajnu listu od petka.
http://www.seebiz.eu/hr/valute-i-robe/kuna-blagim-padom-pocela-tjedan,47590.html
Koja dosada…začorit ću [yawn]
nije bas dosada . do zatvaranja ce neke u blokadu
krediti, kredit, krediti…. postoji li oko nas nešto što nije na kredit?
KREDITIRANJE
HBOR-u kredit od 150 milijuna eura od sindikata banaka
http://www.seebiz.eu/hr/banke/hbor-u-kredit-od-150-milijuna-eura-od-sindikata-banaka,47585.html
Postoji !!! kredit na kredit……
" Novoosnovani hrvatski konzorcij Konstruktor, čiji su vlasnici splitski Konstruktor-inženjering i zagrebačke tvrtke IGH i Tehnika, u utorak će u Podgorici s crnogorskom Vladom potpisati ugovor o gradnji autoceste Bar – Boljare, koja povezuje jug i sjever Crne Gore. Vrijednost posla je 2,77 milijardi eura "
Mislim da ova vrijednost posla 20.049.800.000,00 kn govori više od riječi, kao i podatak da je sve dogovoreno " Dijelom će se izgradnja autoceste financirati iz cestarine, dijelom iz kredita koje smo osigurali kod Zagrebačke banke, a dio će financirati i crnogorska Vlada "
Ovo je zaista veliki posao.
Još kad se sutra posljednje nevjerne Tome uvjere da je ugovor potpisan…
p.s. Još kad (ako) se priključe oni koji su kupovali neke dionice samo zato što su rasle i nije ih interesiralo trenutno stanje ( npr. veliki pad prometa ) i predviđanja za ovu godinu u kojima se ne predviđaju veliki koraci naprijed, i odluče se "izaći" iz tih dionica koje su odradile nerealan rast , onda ova dionica IGH ima sve izglede da odradi rast kakav ne očekuju ni okorjeli optimisti.
Ovakvi poslovi se ne ugovaraju svaki dan, stoga oni što vjeruju da će i njihove "dionice" dobiti poslove od 20 milijardi kuna mogu u miru čekati u svojim dionicama i ne kupovati IGH.