Sunce ti ga spalim plavi sigurno sad kupujes sve u 16….
Jedno ti oko na americkim futuresima i ocekivanjima key U.S. jobs data… a drugo na crobiju koji pici po svom…..
Majstore, majstore.
[/quote]
Ne mogu vjerovati.
Pratiš me??
Jesam, već sam danas nešto kupio, nadam se još.
Pa bolje da ja kupim, nego da dionice u rukama imaju plašljivci, kaj nije?? [smiley]
btw. Grobex -0,44 %
[/quote]
Hahahaha danas je to shema svih fond menađera, forumaša, taksista i ostalih……
[/quote]
konduktera [lol]
Pozdrav Over25 slažem se sa tobom
Upravo gledamo pljačku burze kakva još nije viđena več dulje vremena …
Nema toga vani imaju oni zakone za takve i zatvore.
Ova naša Hanfa izgleda više voli sjedit i gledat …
Dok njihovi kolege obavljaju posao…
Meni s čini da je Šukijevo cijeđenje love prošli tjedan (prodano 750 miliona kuna trezoraca) kumovalo ovom padu. Veliki ostali bez para, poklopio se jedan dan korekcije u cijelom svijetu i eto ti panike na zse. Veliki su samo iskoristili ponuđeno i opet ošišali male.. [bye] [bye]
živi bili pa vidjeli
Ivan Šuker: Euroobveznice su uspjeh, državne tvrtke plaćat će u roku od 60 dana
http://www.seebiz.eu/hr/novcano-trziste/obveznice/suker-euroobveznice-su-uspjeh%2c-drzavne-tvrtke-placat-ce-u-roku-od-60-dana,47376.html
dionice-keš
60-40
Damir Bajs: Nisam za prodaju turističkog zemljišta, već za koncesije!
http://www.seebiz.eu/hr/analize/damir-bajs-nisam-za-prodaju-turistickog-zemljista%2c-vec-za-koncesije!,47387.html
di je nesto onaj "plašitelj" na asku Ledo stalno vidljiv na 10.mjestu? sad je odjednom nesto, boji se da mu ga netko ne počisti kad su fjučersi u jače zeleno okrenuli… ja ne nasjedam na te fore. Čvrsto držim i ne dam svoj Ledo nikome zato jer je najbolja firma u RH i ova cijena je value. Ledo mora biti na 3 buka i to u bear marketu, jer je visokoprofitabilan, sa projekcijom rasta prihoda što je dio dugogodišnjeg plana poslovanja. I zato jer je niksko rizičan sektor, te niskorizična Ledova bilanca. I to sve samo ako gledamo RH, a postoji kapital i u Bosni i u Mađarskoj. Ne prodajem i ne dam. I baš me briga za kombinacije između mirovinaca i ostalih igrača u top 10, a i onih skrivenih ispod. Oni su tu samo da mi izbiju moj Ledo a ja im nedam. Eto im tamo IGH pa nek trejdaju do mile volje…
POVRAT POREZA
Porezna uprava vraća 1,8 milijardi preplaćenog poreza
Autor/izvor: SEEBiz / Hina
ZAGREB – Poreznici su do sada obradili nešto više od 500 tisuća prijava poreza na dohodak za prošlu godinu od čega je povrat poreza ostvarilo oko 470 tisuća hrvatskih građana u iznosu od 897 milijuna kuna, pokazuju statistički podaci Ministarstva financija s kraja ovog tjedna.
http://www.seebiz.eu/hr/politika/porezna-uprava-vraca–1%2c8-milijardi-preplacenog-poreza,47388.html
koliko sam se kolegi Verdiju nadavao stotki, a na korf-u nemam još 200% zarade ali ima nade DAX na najvišoj godišnjoj razini a i DJI tu negdje
Fakinganfakingbilivabl….
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.037,67 1.54% 65.348.385,69 kn 60.449.405,69 kn 4.898.980,00 kn 0,00 kn
Danas se sa usponima i padovima dalo dobro zaraditi. Ili izgubiti, sve ovisi jeste li dobro odigrali.
Ja zadovoljan.
[wink]