Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav Over25 slažem se sa tobom
Upravo gledamo pljačku burze kakva još nije viđena več dulje vremena …
Nema toga vani imaju oni zakone za takve i zatvore.
Ova naša Hanfa izgleda više voli sjedit i gledat …
Dok njihovi kolege obavljaju posao…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

izgleda da ova ekipa koja je sve ovo zakuvala,ne prolazi kako je zamislila [sealed]

Mogao si komotno, i istresti sve na 1300-1350 kn. U mojoj knjizi, to je odlična zarada.
[/quote]
nemam ATPL,nikad ga nisam ima,e i nisan se da navuć [lol]

IGH je u rakovoj obratnici prema gore?

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Ludo na LRH

Bid nestao, možda se kupac malo zaletio a ponuda dođe kad i Fižulićeva za magmu…..

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Baš gledam kako "zločinačka ekipa" polagano kupuje i priprema se za novi rast

Tek tolko po malo kupuju da ne poskoči naglo gore…a onda kad se nakupuju će nabiti Crobex prema gore u skokovima

A atlansku cijede li ga cijede…ušlo puno mladih bikova tamo

Baš gledam kako "zločinačka ekipa" polagano kupuje i priprema se za novi rast

Tek tolko po malo kupuju da ne poskoči naglo gore…a onda kad se nakupuju će nabiti Crobex prema gore u skokovima

A atlansku cijede li ga cijede…ušlo puno mladih bikova tamo

Da, da, kolega kako možete to tvrditi!? Tvrdite, tj. navodite kako gledate da se nešto priprema za novi rast te spominjete zločinačku organizaciju … !!!????

Dajte, preispitajte Vaš način pisanja, jer u biti po ovom ispada da su mladi bikovi kako navodite zločinačka organizacija ….
Nadalje tvrdite da se nešto sprema za rast, a što ako ne, pa dovedete u zabludu određene sudionike tržišta kapitala …!?

mene najviše ljuti što nismo iskoristili ovih par dana i pratili Europu i USA u zelenom. kad drugi tjedan opet zaokrenu u crveno, mi ćemo poslušno za njima jer u padu ih uvijek pratimo [angry]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Gospon mamus,

Drago mi je da ste postavili takvu konstrukciju i nadam se kako ne slušaju mene ko pijan plota.

Također…naglašavam riječ: možda…jer je takvo i tržište…možda će, a možda i neće. I svi postovi se moraju tako i shvaćati…kako moji tako i drugi.

Hvala

kakvo iskrcavanje na JDPL i ATPL! zašto sad to? BDI je opet pao?

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Ovdje upišite svoj komentar…

Bez komentara!

[color=blue][/color]vizionar

Ludo na LRH

Bid nestao, možda se kupac malo zaletio a ponuda dođe kad i Fižulićeva za magmu…..

skupa sa ponudom za kamensko

nije li smiješna ta odluka hanfe vezana za LRH i ponudu

na slijedećoj bi mogli donijeti odluku da grad Hvar treba dati ponudu za Sunčani Hvar

ja mislim da Hanfa ima pametnijeg posla

New Report

Close