Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam neki feeling da sutra nastavljamo roniti

ja sam mislio zamijeniti dio HT-a (216) za adris (250) i atlantsku (1100), ali sam odustao s obzirom da još uvijek ima povremeno velikih iskrcavanja po bidu

ne kažem da sam u pravu, samo sam oprezan

I ja se prekrcavam sutra , samo ja ću sve u brodare , građevinu,luke i Todex imam ,
samo njih nemam …

smanjuje se minus.......

sve je ukazivalo na ovaj pad ali prebrzo smo mi izgleda zaliječili stare rane
danima su nas u tiskovinama pripremali na ovo ,samo se čekalo neko opravdanje izvana (koje je izostalo)….npr stečaj GM …
budimo sretni da se ameri i Dax dobro drže…jer bi u protivnom sada u komentarima bila aktualna tema .."Dno Crobexa na 1400 bodova"

Slažem se ovo je doslovno pljačka nema to nigdje nego u Hrvata..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ma dajte, ljudi sto vam je?
Ameri i Evropa normalna stagnacija od – 0.70,a ovo nema nigdje da nasa burza padne u dva dana 11%.
Nebi se bunijo da su dinoice padale svaki dan 2-3%,al ovo je stvrano previse.
Ako ovako nastave idem sa burze jer ovo nema misla.Ovo je totalna pljacka nas malih.
Vjerujem za 1 godinu ako ovako nastave da ce nas 80% malih otici,a vec su neki proslih godina.
Ovo treba sprijeciti…pozz

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Jedino ZSE ne prati svjetske trendove, vani sve neumorno raste i oporavlja se.
No to je valjda krvna slika našeg gospodarstva, na kojoj se godinama radilo ?

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Gledalice cijeli dan štekaju, baloni pucaju, netko je jaako žedan CASH-a [wink] [wink]
Nalog je očito izdan i vraćamo se ispod 2000 bez obzira na svjetski trend, no treba to iskoristiti [shocked]

….nalog ?
još gore od toga ….Direktiva!…. koja glasi otprilike ovako:-

Svim sredstvima i ne pitajući za cijenu uništiti ovaj korov koji je bez našeg dopuštenja i kontrole
pokušao preuzeti kontrolu nad pozicijama kojim je "visoko četveročlano vijeće" nama dozvolilo upravljanje.
Pripreme neka počnu u ponedjeljak a koordinirana trodnevna akcija "Unije" neka traje tri dana
dakle do petka u podne kada bi trebali biti zauzeti svi planirani resursi.
Nakon toga več poznatom metodom okrenite naše gubitke u dobitke ,kao da se ništa nije dogodilo.
[cool]

Ovo mjesto koje zovete ZSE to nije burza niti se ičime može
zvati burza …
Ona ima svoja pravila i pojave te vrednovanje dionica kakva nećete nači na ozbiljnim burzama
To je kockarnica na kojoj dobivaju oni koji to najmanje zaslužuju..
Ostali koji nemaju kontrolu (mi manji ulagači)
mogu se samo nagnut i dobiti ga odozada..

Da i nemojmo se zavaravati da je palo 11%
jer 20% bi bila puno bolja procjena..
A u mome portfelju skoro 30%

JE STE LI KONAČNO SHVATILI DA VAS DOSLOVNO PLJAČKAJU!!!

zrme. da tu sam, euforično je kada pogodiš rast dionce, a još bolje je kad pogodiš il predvidiš pad….
pozdrav….

Vidim mnogi pričaju o nekakvoj pljački… [rolleyes] takvima kad gube su uvijek drugi krivi… A dok smo rasli više od svih niste se bunili? Kako se to onda zove? Ako je ovo pljačka onda je ono bilo valjda darivanje? I ja sam danas izgubio. Ne puno ali jesam. Mogu kriviti samo sebe.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Vidim mnogi pričaju o nekakvoj pljački… [rolleyes] takvima kad gube su uvijek drugi krivi… A dok smo rasli više od svih niste se bunili? Kako se to onda zove? Ako je ovo pljačka onda je ono bilo valjda darivanje? I ja sam danas izgubio. Ne puno ali jesam. Mogu kriviti samo sebe.

Kolega, pa samo po sebi je razumljivo kad se raste i zarađuje da je to sasvim prirodno i u redu, dok kad se gubi to je onda pljačka, zavjera i što ja znam što sve ne. Zar ne vele knjige da na burzi bi trebali svi zarađivati a nitko gubiti? [wink]

Resistance is futile! You will be assimilated!

Gledalice cijeli dan štekaju, baloni pucaju, netko je jaako žedan CASH-a [wink] [wink]
Nalog je očito izdan i vraćamo se ispod 2000 bez obzira na svjetski trend, no treba to iskoristiti [shocked]

….nalog ?
još gore od toga ….Direktiva!…. koja glasi otprilike ovako:-

Svim sredstvima i ne pitajući za cijenu uništiti ovaj korov koji je bez našeg dopuštenja i kontrole
pokušao preuzeti kontrolu nad pozicijama kojim je "visoko četveročlano vijeće" nama dozvolilo upravljanje.
Pripreme neka počnu u ponedjeljak a koordinirana trodnevna akcija "Unije" neka traje tri dana
dakle do petka u podne kada bi trebali biti zauzeti svi planirani resursi.
Nakon toga več poznatom metodom okrenite naše gubitke u dobitke ,kao da se ništa nije dogodilo.
[cool]
[/quote]

Hm, zaboravio si još detalj dodati koji se isto spominje u Direktivi, valjda ti je promaklo…

…a onda nakon uspješno izvršene diverzantske akcije uslijedit će sastanak u petak u 20 h na poznatom mjestu, obucite se ležerno jer slijedi pijanka s cajkama do nedjelje ujutro. hvala.
[cool]

New Report

Close