Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

grdo za gledati
crob.-6,78 (2094,84)
promet 82.535 927,99

Sutra odbijanac od bar 3% [smiley]

Kako je krenulo…sutra bi mogli bit u pozitivnim blokadama

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Ministarstvo poljoprivrede: Prinos pšenice manji 20-30%
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
ZAGREB – Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja procjenjuje da će ovogodišnji urod pšenice u Hrvatskoj iznositi oko 800 tisuća tona, a urod uljane repice procjenjuje na 75 tisuća tona.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/ministarstvo-poljoprivrede-prinos-psenice-manji-20-30%25,47165.html

ovo u nas je u pravom smislu rijeci korekcija jer kad pogledas koliko smo rasli u odnosu na van onda je to tako.Npr kazu da je dow skoro izbrisao minus od pocetka godine a crobex priko 40%……..
Pa onda sta se svi cudite,nenormalno je raslo pa sad tako i pada i to ja zovem korekcija.
A cak je i van raslo samo na osnovu manje losih pokazatelja i takav rast je neodrziv jer je stanje i gore nego je bilo u 3 misec.

Kao što se kaže, nisi zaradio dok ne prodaš, isto tako onda vrijedi, nisi izgubio dok ne prodaš, a ja danas nisam bio ni blizu tipke sell… Ja neokrznut [tongue]

grdo za gledati
crob.-6,78 (2094,84)
promet 82.535 927,99

Sutra odbijanac od bar 3% [smiley]

Odbijanac je bio danas ali prema dolje. Kako smo u medvjeđem tržišti ponekad skočili tako smo morali u bikovskom bar jedan dan i potonuti. Dakle idućih desetak dana opet zelenilo, jedan dan crven i tako ukrug. Danas su pametni kupovali. [thumbsup]

Bogami se ispuhalo, da nije nekih brodara već bi nam pisalo 1700

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

jel imate kesa u rezervi ako ovo nastavi sutra? [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jedini razlog ovakvih stanja je da se kolega svi ponašaju poput vas i sličnih, znači vi
i slični mislite da bi svi morali u istom momentu pobjeć u cash ili obrnuto i to po
mogućnosti u danu nekoliko puta…..nemojte se čudit onda ovakvim izvedbama, ovo je
čisto normala za naše umove i dostignuća….

Nemam običaj raspravljati s nickovima starim dva petka, ali kad ste me već prozvali…

Uopće se ne čudim ovakvim izvedbama, ja sam shvatio s kime imam posla i zato sam s većinom portfelja pobjegao u keš još u petak (dan prerano ali vrh je teško pogoditi), a s manjim dijelom portfelja s kojim trejdam sam i danas zaradio par tisućica na IGH i ATPL.

Samo se meni čini da vi još niste shvatili s kime imate posla, vjerojatno će vam sutra postati jasnije ako Ameri zatvore crveno i kad vidite novu izvedbu crobexa!
o&o

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ovi što sad kupuju trljaju ruke [lol]

Kako je krenulo, trljat će sutra glavama od hrastov stol.

@all

Čemu briga, pa ljudi moji, prekjučer smo rasli 6% i sve je OK, danas padnemo 7% i panika.
Pa sagradili smo kulu od karata, kaj se čudite.

GOVERNER, SAMPRAS, DIZEL = SLOBODAN MILOŠEVIĆ !!! Opljačkali, izvarali....

*misko
Ajde ti, kao iskisan investitor, procjeni kolike su nam šanse da sutra odemo dalje u minus nakon današnjih -7%

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

misko u pravu si sutra opet minus…..a jebiga ko ce pogodit kad je vrh a kad dno

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Meni palo u dva dana koliko mi raslo u 2 tjedna..

Kad dionice rastu idu stepenicama, kad padaju idu liftom.

[/quote]

I bolje da je danas tako jako i tako naglo palo, jer su time stvoreni uvjeti za sutrašnji odbijanac prema gore tokom dana. Kad cijene padaju polako, teško može doći do odbijanca. Tako da je bolje da je danas jako i naglo palo.

New Report

Close