Ajmo svi na prodaju. Najljepše je prodavat na -10% .
Stvarno ne razumijem mnoge na ovom forumu. Kvocaju uz komp. cijeli dan, broje kako svaki dan malo raste, skupljaju lipu po lipu, i onda im par trajdera spusti cijenu,stavi velike naloge a oni navale na prodaju kao da nema sutra. i popuše sve što su danima skupljali.
i opet će popušiti kad se budu vračali u dionicu, jer će čekati da počme rasti, i normalno rast će doći naglo neće se stići ukrcat na vrijeme!
@ivedome
Ne budi tako prepotentan i siguran u rast i ukrcavanje.
Ja sam lijepo napisao u nedjelju da pazite ovaj tjedan i šta će se dogoditi ako izađe neka loša vijest a ne daj bože da ispadne neki leš, ali nisam očekivao da će ovo crobexu napraviti minus futuresa od samo pola posto. Ali su me odmah neki popljuvali, prepoznat će se koji su to, oni koji kažu da mali nemaju toliko para i da su kupovali domaći i strani fondovi?!
Nadam se da po ovom lupanju po bidu i paničnoj rasprodaji sad vidite ko je kupovao zadnjih mjesec dana i dizao cijene, a neki se čude kako sad nema fondova da brane ove cijene po kojima su ulazili?! Teško je prošetati do SDA i pogledati stanje, sve bi vam bilo jasno ko je kupovao i nabio cijene, lakše je filozofirati!
Ovo vaše čuđenje danas je prva faza u kojoj poričete da se ovo događa i nije vam jasno zašto padamo. Iza toga ide prozivanje "onih nekih" koji vam sve ovo rade i kao namjerno manipuliraju cijenom, organiziraju napade i još kojekakve gluposti. Sutra ćete već i Hanfu prozivat, a ne znam kako se nitko Samodola nije sjetio zadnjih mjesec-dva?
A na kraju ćete shvatit da mali više i nisu tako mali nego upravo oni drmaju burzom, mirovinci kupuju obveznice a OIF-ovi nemaju za kiflu! Retail je jako nezgodan kad ima para i kad osjeti da sve raste, a još nezgodniji kad osjeti da sve pada!
Stranci prije mjesec dana uletili na ZSE i podigli nas 300-400 bodova više nego što bi sami odradili.
Uzeli cca 25-30% u mjesec dana i idu van.
Stranci prije mjesec dana uletili na ZSE i podigli nas 300-400 bodova više nego što bi sami odradili.
Uzeli cca 25-30% u mjesec dana i idu van.
onda nastavljamo s padom
bez panike ljudi.sto jako raste jako i pada,,stat ce i ovaj pad na nekoj razumnoj razini i tu nema neke velike mudrosti.malo smo jace povlacili nago je trebalo i sad cemo vidjet gdje stajemo…
Crobex se napinje ko luk od Conana barbariana.
Ovi novi koji su uletili teško da mogu izdržati prvo crvenilo…ali…bumo vidjeli što će biti sutra.
10 puta smo jači od Amera…, samo dajte….
oni -0,58
mi – -5,85
a baš dok piskaram eto nas nadomak -7 lijepo….
Ljepo, ljepo su vas opet analitikanti uvjerili da mi prodajete na -15%……
ma milina samo ih slušajte dalje i prodajite na -15% a kupujte na +15%….bravo
ekipa…..
Ne znam od kud vam svi ti pametni zaključci, zar ste mislili da ćemo rasti vječito bez ikakve korekcije???
Stanko uzmi si stanku, ćemu nervoza!!! [lol]