ja mislim da bi bilo najbolje da uslijedi jedan veliki veliki pad…..
jer svi sad znaju sta slijedi nakon i sve je jasno i dobro dojde jos jedna prilika pa vi govorite sta ocete
bolje ti je da kupis ponovo…. [cool]
ATPL-R-A
zadnja 1.362,00
najniža 1.236,00
najviša 1.365,00
promet 18.763.770,29
Prije podne,od 1320 do 1236 kn je napravljeno 9 milja kn prometa, koliko li je tu dioničara ispalo i što će sada sa svim tim kešom?
ATPL-R-A
zadnja 1.362,00
najniža 1.236,00
najviša 1.365,00
promet 18.763.770,29
Prije podne,od 1320 do 1236 kn je napravljeno 9 milja kn prometa, koliko li je tu dioničara ispalo i što će sada sa svim tim kešom?
prebacit se u ono što tek sljedi rast……ako rastu brodari moraju i luke…..a ima ih dosta jeftinih danas……..no neće još dugo
Moja jučerašnja procjena se pokazala točnom, bez obzira na pad tržišta danas, PBZ je počišćen do 600 kuna, do kojih ima još samo 1 dionica.
Nakon toga, narodno veselje. [smiley]
ATPL-R-A
zadnja 1.362,00
najniža 1.236,00
najviša 1.365,00
promet 18.763.770,29
prebacit se u ono što tek sljedi rast……ako rastu brodari moraju i luke…..a ima ih dosta jeftinih danas……..no neće još dugo
[/quote]
hehee, ja sam LKPC prebacio na poziciju u SDA da se ne bi slučajno zaigrao[wink]
Moja jučerašnja procjena se pokazala točnom, bez obzira na pad tržišta danas, PBZ je počišćen do 600 kuna, do kojih ima još samo 1 dionica.
Nakon toga, narodno veselje. [smiley]
Ajde?
Šta ste već počeli po asku?
Zadnja 618.
Na današnjem TA Crobexa, signifikantan signal.
Je, ak gledas od prosjecne. Ak gledas od zakljucnih onda su u finim minusima
[/quote]
ATPL-R-A -3,18%
ULPL-R-A -1,61%
JDPL-R-A -0,41%
[/quote]
Danas je to trebalo iskoristiti, pogotovo na brodarima, prehrani i slično,
nije svaki dan šetnja crobijem od +1 do -4 pa nazad, očekivalo se to
nakon jučer na ZSE, no svjetski trendovi su uzlazni i tek slijede valovi za sustizanja,
iako mnogi naši "veliki igrači" čini se baš i ne vjeruju vrijednostima koje drže
u portfelju. Dolazi vrijeme kada će neke druge dionice naglo narasti, pogotovo one
turističke i dividendne ! [wink] [wink]
Je, ak gledas od prosjecne. Ak gledas od zakljucnih onda su u finim minusima
[/quote]
ATPL-R-A -3,18%
ULPL-R-A -1,61%
JDPL-R-A -0,41%
[/quote]
Danas je to trebalo iskoristiti, pogotovo na brodarima, prehrani i slično,
nije svaki dan šetnja crobijem od +1 do -4 pa nazad, očekivalo se to
nakon jučer na ZSE, no svjetski trendovi su uzlazni i tek slijede valovi za sustizanja,
iako mnogi naši "veliki igrači" čini se baš i ne vjeruju vrijednostima koje drže
u portfelju. Dolazi vrijeme kada će neke druge dionice naglo narasti, pogotovo one
turističke i dividendne ! [wink] [wink]
[/quote]
da pogodim, ti imaš baš te dionice?
Vrijeme je da "naše" banke malo jače pomognu likvidnost u realnom sektoru [wink]