Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
DATA,
Abacus nije radio uopče 10-15 minuta i to
baš u najgore vrijeme ..
Koliko smo love popušili za ovakve stvari bi se na sud trebalo iči.
Hrvatski brokeri jako neozbiljni neprofesionalni i jadni …
Sramota sramota
Što da cijela burza krene dolje a ti gledaš kako ti dionice sve manje vrijede a ne možeš prodat..
Ko če sada meni nadmiriti lovu koju sam ispušio gledajuči kako mi pada a
Abacus ne prima nikakve naloge uopče
koji kriminal ko im uopče dozvolio da rade sa tako malim kadrom i lošim programima..
Ista stvar sa PBZ investorom, iako ima one click trading(nakog je na burzi ta 3 sek.) nije se mogao zadati nalog [angry]
KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA
Ako se u kratkom vremenu zadaje veliki broj naloga,logično je da brokeri ne mogu sve odjednom zadati tj prekucati naše naloge i izložiti na burzu(ne opravdavam ih ali to je naprosto činjenica)…radim preko tri brokerske kuće i situacija je u svima ista kad svi nagrnu ..nastupa blokada servera…
E moji brokeri…ajajaj…
nisu im softwarei u stanju izdržat veći pritisak
Prodajem jeftino, kupujem skupo.
ovo danas meni izgleda na iskrcaj potpuno irelevantnih subjekata zadovoljnih profitom!
burza koliko vidim ih sasvih lijepo apsorbira!
DATA,
Abacus nije radio uopče 10-15 minuta i to
baš u najgore vrijeme ..
Koliko smo love popušili za ovakve stvari bi se na sud trebalo iči.
Hrvatski brokeri jako neozbiljni neprofesionalni i jadni …
Sramota sramota
Što da cijela burza krene dolje a ti gledaš kako ti dionice sve manje vrijede a ne možeš prodat..
Ko če sada meni nadmiriti lovu koju sam ispušio gledajuči kako mi pada a
Abacus ne prima nikakve naloge uopče
koji kriminal ko im uopče dozvolio da rade sa tako malim kadrom i lošim programima..
Gužva je velika. Meni je obavljena transakcija ali mi još to ne piše u knjizi naloga(1.G)
Ovi valovi su milina i iskreno preporučam surfanje na njima.
Juče nešto siće prodao i danas za iste pare imam dionicu više.
Ne treba previše gledati na cijenu jer na nju ne možeš utjecati ali zato na broj dionica koje posjeduješ i te kako možeš.
who dares, wins
ovo danas meni izgleda na iskrcaj potpuno irelevantnih subjekata zadovoljnih profitom!
burza koliko vidim ih sasvih lijepo apsorbira!
Kako ih sasvih lijepo apsorbira, pa u minusu smo 3,4% ?!
od jučer do danas smo u plusu znači 2,6% [smiley]
sve je stvar percepcije i stvar promatrača! [wink]
Istina, gapovi se moraju popuniti, samo neki danas nisu bili samo promatrači, pogotovo oni na otvaranju koji su sada oko -10%