Na LKPC deseti nalog 3500 [thumbsup]
Ovaj Viro je divna dionica za gledati ( ako ju imaš naravno ), nakon što se odblokirao, kupnje se pojavilo kao gljiva poslije kiše.
Uz ovoliki rast i nakon blokade, kupnja opet puno jača od prodaje.
Vi koji se gurate na asku na ZVZD, možda vam je bolje da lupite po bidu, jer do 5 000 i nema baš puno samo 13 komada.
Pa da i ja danas nešto kupim.
Pa zar nisu rekli da naše dionica ništa ne vrjede???????????????????????’
Pa zar nisu rekli da naše dionica ništa ne vrjede???????????????????????’
A TKO?????????????????????
Jel to ovi koji sada drukaju za Crobex 2300??
koje smeće
HUB
Zoran Bohaček: Kamate na stambene kredite će rasti
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – "Postoje pritisci na povećanje kamatnih stopa na stambene kredite, ali očekujemo da će rasti umjereno", upozorio je Zoran Bohaček, direktor Hrvatske udruge banaka.
Kamate na stambene kredite u Hrvatskoj, osim u Sloveniji, najviše su u usporedbi sa zemljama eurozone. Bohaček objašnjava da je to posljedica pada kamatnih stopa u Europskoj uniji, temeljem spuštanja referentne stope Europske središnje banke na 0,5 posto.
Kad je riječ o iznosima preko milijun eura, kamatne stope za tvrtke u Hrvatskoj još uvijek su za jedan postotni bod više od onih iz eurozone.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/bohacek-kamate-na-stambene-kredite-moraju-rasti!,46904.html
Ne brinite, kamate će u srednjeročnom razdoblju padati, kako na depozite tako i na kredite.
To Vam prognozira plavi.
Živi bili pa vidjeli, već tamo negdje pred ovu zimu, najkasnije početkom 2010.
A TKO?????????????????????
Jel to ovi koji sada drukaju za Crobex 2300??
[/quote]
E baš taj je tvrdio da ovo ništa ne valja, dok on zaradi 10% ja već imam 150% a nije ništa valjalo.
hihihihi
Moja brokerska kuća je asimilirana od strane SB,a pošto sam u petak nešto kupovao,to znači da do srijede nemogu sa tim dionicama trgovati.Kad sam toga jutros postao svijestan nije mi bilo baš milo,al sad kad vidim ovo zelenilo na burzi,nekako mi je i draže.Ovako i da hoću ne mogu ništa prodat.Nema mi druge ,nego da sijedim i gledam kako raste. [thumbsup]