Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.

Obzirom na promet u tih pola sata izgleda kao iskrcavanje forumaša
[cool]
[/quote]

pa logično s obzirom da 10-ak prosječnih forumaša ima zajedno više kapitala na burzi od pol OIF-ova. OIF-ovi bi možda i rušili kad bi imali s čim [wink]

I'LL BE BACK

baš sam danas pogledao pbzinvest, nekada skupa oko 5 milijardi u globalu i equity-ju, danas oko 600 miliona… to je za travanj. ne bi se začudio da im je sad u svibnju keš pozicija 50 % [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Za želudac može i Rupurut ili Gastal još bolje.

Target 10, kupujmo hrvatsko. Belupo [thumbsup]
[/quote]

Da promijene naziv u Target 5400, prodaja bi im višestruko porasla…

…mogu li ja promijeniti u kečiga?… [lol] …ajde deca dosta je zafrkavanja i to malo podlog…ja sam probao i jedno i drugo…nemožemo svi biti i u dionicama i u kešu…pa da bi raslo netko mora prodavati-kupovati, tako je i kod padanja, netko mora kupovati-prodavati…neodgovorno je i bezobrazno poslije tim istim ljudima se ismijavati i td. … svi smo doživjeli promašaje…danas ja, sutra ti, prekosutra on i tako redom… prisjetimo se zlatnog pravila :"SVE ŠTO ŽELITE DA DRUGI ČINE VAMA, ČINITE VI NJIMA"… hvala…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

:"SVE ŠTO ŽELITE DA DRUGI ČINE VAMA, ČINITE VI NJIMA"… hvala…

"SVE ŠTO NE ŽELITE DA DRUGI ČINE VAMA, UČINITE VI PRIJE NJIMA" [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Trećinu dobitka odmah oročite
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,5,30,,165111.jl
Evo poznati kvazi stručnjaci bi oročavali novce. U različitim valutama i bankama.
Revolucionarna ideja u ekonomiji. To je i moja baba pokojna znala.
I sad se vi čudite svemu što se oko nas dešava kad ovakovi genijalci u 21. stoljeću predaju djeci u školi.
Nemaju oni pojma kako se živi i radi u kapitalizmu jer su ti isti učili o onoj socijalističkoj ekonomiji.

who dares, wins

Jedna obavijest:
Na PTKM-R-A je došlo do promjene u top 10, Hrvatski fond za privatizaciju je smanjio svoj udio za 27.000 komada a istovremeno je Kapitalni fond d.d. povećao svoj udio za isti broj dionica. Možda sve to skupa ne znači ništa, a možda se nešto ipak sprema…

Evo poznati kvazi stručnjaci bi oročavali novce. U različitim valutama i bankama.
I sad se vi čudite svemu što se oko nas dešava kad ovakovi genijalci u 21. stoljeću predaju djeci u školi.
Nemaju oni pojma kako se živi i radi u kapitalizmu jer su ti isti učili o onoj socijalističkoj ekonomiji.

Pa dobro sajvetuju. Što bi ti da sad u ovoj recesiji kažu čovjeku bez investicijskog iskustva da svu lovu uloži u nešto? Pa ostao bi i bez onoga što je prije imao! Mnogi su takve dobitke profućkali u godinu dana i ostali bez ičega. Zamisli da je svu lovu uložio pred dvije godine u dionice na vrhuncu crobexa??

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Pa dobro sajvetuju. Što bi ti da sad u ovoj recesiji kažu čovjeku bez investicijskog iskustva da svu lovu uloži u nešto? Pa ostao bi i bez onoga što je prije imao! Mnogi su takve dobitke profućkali u godinu dana i ostali bez ičega. Zamisli da je svu lovu uložio pred dvije godine u dionice na vrhuncu crobexa??
[/quote]
kolega tko jamci da nece biti inflacije,ja bih ga ulozio u nesto ali sigurno ne orocio,ako nista drugo onda u nekretnine,zlato,neznam u bilo sto ali ga ja nebih drzao orocenog trenutacno,no to je moje misljenje nikako nagovor na bilo sto….

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

iskrcavanje u zadnjih pola sata je bilo preveliko da bi se ignoriralo. vidim da je forum poprilicno optimistican, a i ja sam. no zasto se desilo jedno takvo brutalno iskrcavanje???
1. Promet nije spektakularan da bi nagovjestio promjenu trenda.
2. zasto u tako kratkom vremenu; da su sustavno iskrcavali dobili bi bolju cijenu.

Po mojem misljenju namjerno je ciljano zadnjih pola sata kako bi se stvorila panika. No UP TREND je stvarno jak i popracen snaznom likvidnoscu te je tesko vjerovati da ce se tako brzo obrnuti. To sto su sve dionice skocile tako visoko je zato sto se vecina svijeta oporavili dok je CROBEX stagnirao.
U prilog im nejdu ni amerikanci koji su zavrsili u plusu.
Ili je netko spekulirao i popusio ili je moj optimizam pretjeran; ostaje nam da vidimo u skoroj buducnosti.

[/quote]
Kolega on to savjetuje zato što ni sam ništa pametnije ne zna.
Ja u opće ni sam neki stručnjak, dr. mr. i ostala sr. ali ovog trena samo na našoj Burzi vidim bar 10 dionica u koje bi mrtav hladan sprašio po 5 milja kn i za godinu dana izvadio duplo.
Dok to čekam da se podupla smislio bi još nekoliko poslova boljih od oročenja za one koji baš ne vole Burzu. Ja ju volim i u opće ju ne bi mijenjao za ništa drugo!

who dares, wins

verdi slazem se ja osobno bih takodje upucao u burzu,no i da nisam sklon ovomu vec bih nasao nesto u sto bih investirao…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

New Report

Close