Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.144,14 1.28% 86.111.530,21 kn 83.574.253,02 kn 2.537.277,19 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ma užas, zadnjih pola sata je bio masakr… Na nyse iza 16h ostanu papirići , ovdje iza 16h ostaju lokve krvi… a i vune bude tu i tamo… 😉

Jako dobro, ovim brzinskim iskrcavanjem nam je otvoren miran put prema 2400…
pozdrav i pogledajte imovinu fondova za mjesec svibanj i kolki si im ispodprosječni
prinosi.
Zato i svi analitičari cvile jer su upali u zamku ispodprosječnih prinosa, nema bonusa
a bogami i cash puno manje vrijedi.

Ajd u qurac…..pa niste morali ovako agresivno naglasiti da Vi, drage kolege upravljate tržištem…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.

Osmjeh ti se samo na kratko vratio na lice, u ponedeljak opet uzbrdo.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Mali predah pa sutra još jače uzbrdo.

Svidjelo se i meni ići uzbrdo, ali sam siguran da sutra nećemo nikamo (subota je).
[/quote]

Poštovani,
Na vaš prvi post 2007. godine, zamoljeni ste privatnom porukom sljedećeg sadržaja da izaberete orginalni prepoznatljiv nik.

"Poštovani, Nik Brancin je već registriran na ovome forumu kao i duže vrijeme korišten na susjednom forumu istovjetnog sadržaja. Vaš odabir nika ako nije zlonamjeran, u najmanju je ruku nespretan, te vas molim da ga izmjenite u prepoznatljivo jedinstven kako se nebi stvarala pomutnja. S poštovanjem Brancin"

Obzirom da se nakon godinu i pol ponovno počinjete koristiti navedenim nikom, opetovano ću vas iz istih razloga navedenih i prvi puta zamoliti da koristite prepoznatljivo jedinstven nik.
[/quote]

Kolega,

imate pravo, 31.12.2007. sam se prijavio kao Brancin1 (6 dana nakon Vas). Žurilo mi se da se stignem prijaviti za sudjelovanje u Top10-2008 pa nisam puno birao ime.

Ispričavam se, nisam imao nikakvih zlih namjera, a ne čitam drugi forum koji spominjete.

Upravo sam se prijavio kao Zubatac i nastavljam pod tim imenom.

Moderatora molim da ne briše ovu poruku.

A koliki je CROBEX bio kad je nastupila kriza? Odnosno,koja mu je rekordna vrijednost bila? [rolleyes]

pa ja stvarno nisam normalan
svi govore o nekoj krizi a ja koji sam toliko love spusio na burzi uopce ne vidim da je kriza
pa i onaj polupsihoticni teatralni kvazi doktor je reko neki dan da smo izasli iz krize
pofuk

ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.

Osmjeh ti se samo na kratko vratio na lice, u ponedeljak opet uzbrdo.
[/quote]

osmjeh mi je stalno na licu .ne pratim dionice da bi čitao tvoje postove več zarađivao.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ja vjerujem da vam je osmjeh stalno na licu ali onaj kiseli a taj nije dobar za želudac.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

joj,joj,joj

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

pa lijeko vam je rekao Daniel Estullin šta će se desiti [tongue]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

prije par mjeseci sam si rekao da svaki put kad mi neka dionica odradi rast od 15% otvaram butelju samo za sebe,ali ubrzo sam odustao,pa postao bih alkos da sam se tog drzao zadnjih mjeseci….. [lol] [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

New Report

Close