Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
2.144,14 1.28% 86.111.530,21 kn 83.574.253,02 kn 2.537.277,19 kn 0,00 kn
Ma užas, zadnjih pola sata je bio masakr… Na nyse iza 16h ostanu papirići , ovdje iza 16h ostaju lokve krvi… a i vune bude tu i tamo… 😉
Jako dobro, ovim brzinskim iskrcavanjem nam je otvoren miran put prema 2400…
pozdrav i pogledajte imovinu fondova za mjesec svibanj i kolki si im ispodprosječni
prinosi.
Zato i svi analitičari cvile jer su upali u zamku ispodprosječnih prinosa, nema bonusa
a bogami i cash puno manje vrijedi.
Ajd u qurac…..pa niste morali ovako agresivno naglasiti da Vi, drage kolege upravljate tržištem…
ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.
Osmjeh ti se samo na kratko vratio na lice, u ponedeljak opet uzbrdo.
Svidjelo se i meni ići uzbrdo, ali sam siguran da sutra nećemo nikamo (subota je).
[/quote]
Poštovani,
Na vaš prvi post 2007. godine, zamoljeni ste privatnom porukom sljedećeg sadržaja da izaberete orginalni prepoznatljiv nik.
"Poštovani, Nik Brancin je već registriran na ovome forumu kao i duže vrijeme korišten na susjednom forumu istovjetnog sadržaja. Vaš odabir nika ako nije zlonamjeran, u najmanju je ruku nespretan, te vas molim da ga izmjenite u prepoznatljivo jedinstven kako se nebi stvarala pomutnja. S poštovanjem Brancin"
Obzirom da se nakon godinu i pol ponovno počinjete koristiti navedenim nikom, opetovano ću vas iz istih razloga navedenih i prvi puta zamoliti da koristite prepoznatljivo jedinstven nik.
[/quote]
Kolega,
imate pravo, 31.12.2007. sam se prijavio kao Brancin1 (6 dana nakon Vas). Žurilo mi se da se stignem prijaviti za sudjelovanje u Top10-2008 pa nisam puno birao ime.
Ispričavam se, nisam imao nikakvih zlih namjera, a ne čitam drugi forum koji spominjete.
Upravo sam se prijavio kao Zubatac i nastavljam pod tim imenom.
Moderatora molim da ne briše ovu poruku.
A koliki je CROBEX bio kad je nastupila kriza? Odnosno,koja mu je rekordna vrijednost bila? [rolleyes]
pa ja stvarno nisam normalan
svi govore o nekoj krizi a ja koji sam toliko love spusio na burzi uopce ne vidim da je kriza
pa i onaj polupsihoticni teatralni kvazi doktor je reko neki dan da smo izasli iz krize
pofuk
Osmjeh ti se samo na kratko vratio na lice, u ponedeljak opet uzbrdo.
[/quote]
osmjeh mi je stalno na licu .ne pratim dionice da bi čitao tvoje postove več zarađivao.
Ja vjerujem da vam je osmjeh stalno na licu ali onaj kiseli a taj nije dobar za želudac.
joj,joj,joj
pa lijeko vam je rekao Daniel Estullin šta će se desiti [tongue]..