Drugovi, prestanite se zahebavati- i recite ozbiljno- kad su signali za prodaju ?
Podravka već na pola svoga ath-a. Čime je to zaslužila? A ostale dionice tek na četvrtini. [undecid]
nije sutra subota?
Mali predah pa sutra još jače uzbrdo.
Svidjelo se i meni ići uzbrdo, ali sam siguran da sutra nećemo nikamo (subota je).
A baš nas bilo dobro krenulo.
nije sutra subota?
Nije [smiley]
drugovi ,a kad ce nam konzum doc na red?????? ili nece [cool]
Viro ste mi zablokirali, zar ćete i ADPL?
evo krenuo je i ADPL [thumbsup]
UPS, u krivom smjeru [lol]
Svidjelo se i meni ići uzbrdo, ali sam siguran da sutra nećemo nikamo (subota je).
[/quote]
Poštovani,
Na vaš prvi post 2007. godine, zamoljeni ste privatnom porukom sljedećeg sadržaja da izaberete orginalni prepoznatljiv nik.
"Poštovani, Nik Brancin je već registriran na ovome forumu kao i duže vrijeme korišten na susjednom forumu istovjetnog sadržaja. Vaš odabir nika ako nije zlonamjeran, u najmanju je ruku nespretan, te vas molim da ga izmjenite u prepoznatljivo jedinstven kako se nebi stvarala pomutnja. S poštovanjem Brancin"
Obzirom da se nakon godinu i pol ponovno počinjete koristiti navedenim nikom, opetovano ću vas iz istih razloga navedenih i prvi puta zamoliti da koristite prepoznatljivo jedinstven nik.
ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.
ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.
Obzirom na promet u tih pola sata izgleda kao iskrcavanje forumaša
[cool]