Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drugovi, prestanite se zahebavati- i recite ozbiljno- kad su signali za prodaju ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Podravka već na pola svoga ath-a. Čime je to zaslužila? A ostale dionice tek na četvrtini. [undecid]

nije sutra subota?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Mali predah pa sutra još jače uzbrdo.

Svidjelo se i meni ići uzbrdo, ali sam siguran da sutra nećemo nikamo (subota je).

A baš nas bilo dobro krenulo.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

nije sutra subota?

Nije [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Viro ste mi zablokirali, zar ćete i ADPL?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

drugovi ,a kad ce nam konzum doc na red?????? ili nece [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Viro ste mi zablokirali, zar ćete i ADPL?

evo krenuo je i ADPL [thumbsup]

UPS, u krivom smjeru [lol]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

Mali predah pa sutra još jače uzbrdo.

Svidjelo se i meni ići uzbrdo, ali sam siguran da sutra nećemo nikamo (subota je).
[/quote]

Poštovani,
Na vaš prvi post 2007. godine, zamoljeni ste privatnom porukom sljedećeg sadržaja da izaberete orginalni prepoznatljiv nik.

"Poštovani, Nik Brancin je već registriran na ovome forumu kao i duže vrijeme korišten na susjednom forumu istovjetnog sadržaja. Vaš odabir nika ako nije zlonamjeran, u najmanju je ruku nespretan, te vas molim da ga izmjenite u prepoznatljivo jedinstven kako se nebi stvarala pomutnja. S poštovanjem Brancin"

Obzirom da se nakon godinu i pol ponovno počinjete koristiti navedenim nikom, opetovano ću vas iz istih razloga navedenih i prvi puta zamoliti da koristite prepoznatljivo jedinstven nik.

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

ovakvo koordinirano iskrcavanje u zadnjih pola sata nisam vidio još od fondovskih dana.

Obzirom na promet u tih pola sata izgleda kao iskrcavanje forumaša
[cool]

New Report

Close